Hoivakodin asukkaat Terttu, Irmeli ja Pirkko ammattilaisten ehostuksessa – upeat ennen ja jälkeen -kuvat!

2:18

Nurmijärveläisessä Attendo Venlan hoivakodissa vietettiin runsas viikko sitten kauneuspäivää, jonka aikana ammattilaiset tekivät ikäihmisille kampauksia, meikkejä ja käsihoitoja. Katso alla olevista kuvagallerioista, miten pieni ehostus muutti Tertun, Irmelin ja Pirkon ilmettä ja olemusta.

Yllä olevalla videolla näytetään tunnelmia hoivakodin kauneuspäivästä.

Terttu Lahdenperä, 82

Nuorempana Terttu Lahdenperä laittautui aina – hän ei mennyt minnekään ilman. Hoivakodissa hänellä ei ole ollut enää jaksamista laittautua, mutta nyt hän odotti meikkiin pääsyä innolla.

Kauneuspäivänä Tertun hiukset olivat jo valmiiksi hienosti kiharalla. Terttu myönsi, että päähän oli laitettu jo aamulla hänen toiveestaan papiljotit.

Selaa alla olevasta galleriasta Tertun muutos alusta loppuun. Juttu jatkuu kuvien jälkeen alapuolella.

Irmeli Syvensalmi, 74

Irmeli Syvensalmi työskenteli nuorempana apuhoitajana, jolloin hiukset piti olla aina nätisti. Vaikka hiustenlaitto ei aina onnistunut, kovin hän yritti.

Irmeli myös meikkasi nuorempana paljon. Ripset ja huulet olivat aina laitettu. Poskipunaakin hän käytti, mutta ei pinkkiä. Silmärajauksia Irmeli olisi halunnut tehdä, mutta ei osannut.

Hoivakodissa Irmeli ei jaksa laittautua, eikä hän edes muista, milloin hänet olisi viimeksi meikattu tai hiukset laitettu. Juhannuksena tulossa oleviin tansseihin Irmeli haluaisi taas laittautua.

Selaa alla olevasta galleriasta Irmelin muutos alusta loppuun. Juttu jatkuu kuvien jälkeen alapuolella.

Pirkko Eloranta, 77

Pirkko Eloranta ei ole nuorempana laittautunut kauhean paljon, jonkin verran kuitenkin. Tukka oli aina laitettu, meikkiä hän käytti joskus harvoin.

Ammattilaisten tehtyä työnsä Pirkon miehen kommentti on: ”Hyvältä näyttää. Kunhan tuo vielä pysyisisi.”

​​​​​​​

Kuvat: Markus Sommers

​​​​​​​Video: Tuomas Saloniemi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja