80-vuotias isoäiti meikattiin kuin toiseksi ihmiseksi – huikea muutos

Meikin sanotaan tekevän ihmeitä, mutta harva on silti nähnyt mitään niin hätkähdyttävää kuin 80-vuotiaalle isoäidille sudittu muodonmuutos.

Alun perin muotinäytöksissä ja -kuvauksissa käytetyssä, nyt jo tavallisenkin kansan tavoittaneessa countouring-meikissä on kyse kasvojen muokkaamisesta halutun mallisiksi korostuksilla ja varjostuksilla. Kroatialainen meikkitaiteilija Tea Flego on onnistunut tässä ennen näkemättömällä tavalla: hän on meikannut 80-vuotiaan isoäitinsä Livian näyttämään kenties puolet ikäistään nuoremmalta.

Livia, jota Flego kutsuu leikkisästi glamour-mummoksi eli Glam-Ma’ksi, on saanut ihailevia katseita ja ylistäviä kommentteja ympäri maailmaa sen jälkeen, kun Flego laittoi hänestä kuvia täydessä tällingissä Instagram-sivulleen. Kuvissa Flego on meikannut hoitokodissa asuvan isoäitinsä countouring-tyyliin vietteleväksi kaunottareksi, jolla on korkeat poskipäät, pitkät ripset ja täydellisesti maalatut huulet.

Ero Glam-Ma’n au naturelliin ulkonäköön on huomattava, vaikka katsojan silmässä toki on, kummasta versiosta pitää enemmän. Glam-Ma itse ei kuulemma häpeä ryppyjään, vaan on meikattavana, koska rakastaa olla mukana tyttärentyttärensä projekteissa. Nykyään ammattilaisena toimiva Flego käyttikin isoäitiään mallina jo harjoitellessaan ehostamista ensimmäisiä kertoja pikkutyttönä.

Flego on kertonut, että Glam-Ma’n laittamiseen kuvauskuntoon menee noin 45 minuuttia. Glam-Ma’n oma reaktio peilin edessä meikkaussessioiden jälkeen on joka kerta sama: ”pyhä sylvi!”.

Isoäidistä on nyt tullut countouring-esikuva paljon nuoremmillekin naisille. Häntä itseään huomio ei suinkaan haittaa. Hoitokodissa ystävät kutsuvat häntä tähdeksi, ja viisi lasta, 12 lapsenlasta ja 16 lapsenlapsenlastakin ovat äidistä, isoäidistä ja isoisoäidistä oikein ylpeitä.

Lähde: Today.com

Katso videolta, miten isoäiti meikattiin

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja