Hoitaja lauloi kuolevalle potilaalle tämän lempilaulua – video koskettanut jo miljoonia: "Halusin hänen tietävän, että häntä rakastetaan"

Hoitaja lohdutti potilastaan laulamalla tälle tämän lempikappaletta.

Syöpää jo vuoden sairastanut Margaret Smith, 63, joutui hoitoon nopeasti heikkenevän terveytensä vuoksi. Vaikeana aikana Smith sai lohtua hoitajaltaan Olivia Neufelderilta, jolla on kaunis lauluääni.

Neufelder lohdutti potilastaan laulamalla tälle tämän lempikappaletta "Dancing in the Sky". Smithin tytär Megan kuvasi tilanteen videolle ja julkaisi sen Facebookissa, kertoo Ibtimes-sivusto.

Suosio oli välitöntä. Videota on katsottu yli neljä miljoonaa kertaa ja jaettu satoja tuhansia kertoja.

Jos video ei näy, katso se täällä.

Megan kertoi videon yhteydessä, että hoitaja valvoi äidin vierellä tuntikausia.

– Et koskaan poistunut hänen viereltään vapaaehtoisesti! Sanat eivät voi ilmaista arvostusta ja rakkautta, jota tunnemme Olivia-hoitajaa kohtaan, äiti kutsuu häntä enkeliksi, tytär kirjoitti.

– Omistautumisesi potilaillesi on enemmän kuin mitä koskaan olen saanut nähdä, olet todellinen valonsäde enkä voi kiittää sinua tarpeeksi myötätunnostasi ja hoidostasi, ja rakkaudesta, jota jaoit äitini kanssa.

Margaret nukkui pois pian videolla nähdyn hetken jälkeen.

Nuefelder kertoi radioaseman haastattelussa olevansa onnellinen siitä, että saattoi tarjota Smithille lohtua hänen viimeisinä päivinään.

– Hän ei tuntunut potilaalta. Halusin hänen tietävän, että häntä rakastetaan, vaikka hänen perheensä ei voisi olla paikalla, Nuefelder kuvaa.

– Tieto siitä, että hän tanssii taivaassa ja laulaa enkeleiden kanssa, auttaa minua löytämään rauhan tänä synkkänä aikana. Tämä kokemus haastoi minua monin eri tavoin.

***


Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja