Ho ho ho! Vara-pukki Barack Obama sai raikuvat aplodit lastensairaalassa – tanssahteli trendikkäästi villapaidassa ja farkuissa

1:03
Katso, kuinka rento Obama-pukki tanssahtelee

Yhdysvaltain entinen presidentti Barack Obama on ilahduttanut sairaita lapsia vierailemalla washingtonilaisessa lastensairaalassa "vara-joulupukkina". Tonttulakissa villapaidassa ja farkuissa sairaalan käytävillä tanssahdellut Obama laulatti yleisöään ja sai heiltä raikuvat suosionosoitukset.

– Kiitos Obama, että teit potilaidemme päivästä niin paljon aurinkoisemman. Yllätyksesi lämmitti käytäviämme ja sai hymyn kaikkien huulille. Potilaamme rakastivat seuraasi… ja lahjojasi!, sairaala sanoo sosiaalisen media päivityksissään.

Yhdysvaltalaismediat kertovat Obaman kierrelleen sairaalan osastoilla, piipahdelleen pikku potilaitten huoneissa ja kätelleen kaikki sairaalan lapset. 

– Hyvää joulua ja hyvää lomaa kaikille Children’s National -sairaalan lapsille, perheille ja koko henkilökunnalle. Ja kiitos, että sain tulla paikalle vara-joulupukiksi, Obama puolestaan twiittasi.  

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja