TPS haali päävalmentajan HJK:sta

Kakkosessa pelaavaa Klubi 04:ää luotsaava Miika Nuutinen siirtyy ensi kaudeksi Ykkösessä pelaavan TPS:n päävalmentajaksi.

TPS tiedotti Nuutisen solmineen kolmivuotisen sopimuksen turkulaisseuran kanssa. Sopimus astuu voimaan vuonna 2024.

Vasta 31-vuotias Nuutinen on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt toimia valmennustehtävissä jo useamman vuoden ajan. Klubi 04:n päävalmentajana Nuutinen on toiminut kahden vuoden ajan.

Klubi 04 on kasvattamo niin pelaajille kuin valmentajille. Moni pelaajakin siirtyy kauden jälkeen eteenpäin, ja itselleni siirto Turkuun on luonnollinen seuraava askel valmennusuralla, Nuutinen toteaa HJK:n tiedotteessa.

Otan tehtävän vastaan innostuneena ja erittäin motivoituneena. TPS on merkittävä ja perinteikäs seura, jossa näen paljon kehityspotentiaalia. Vakuutuin siitä, että TPS:ssä tiedetään, mitä halutaan ja se kohtasi oman visioni kanssa. Lisäksi minulle oli tärkeää se, että seura merkitsee paikallisille ihmisille paljon – se luo merkitystä päivittäiseen työhön, Nuutinen kertoo TPS:n tiedotteessa.

TPS sijoittui Ykkösen runkosarjassa neljänneksi ja on kahdeksan pistettä sarjaa johtavaa Gnistania perässä. Turkulaisilla on vielä hyvät mahdollisuudet nousta ensi kaudeksi Veikkausliigaan, sillä ylemmän jatkosarjan sijoille 2-4 sijoittuneet joukkueet karsivat keskenään nousukarsintapaikasta.

Klubi 04 puolestaan johtaa omaa Kakkosen lohkoaan.

Lue myös:

    Uusimmat