HJK:lle heti voitto uudessa komennossa

Valmentajaa viikolla vaihtanut HJK katkaisi kahdeksan ottelun voitottoman putkensa, kun uuden luotsin Toni Koskelan avauspeli toi 3–1-kotivoiton sarjajumbo KPV:stä. Sunnuntai-illan toisessa Veikkausliiga-ottelussa IFK Mariehamn kukisti kotonaan VPS:n 1–0.

Mika Lehkosuon HJK-käskyttäjänä korvannut Koskela pääsi tauolle 2–0-johdossa, kun Elderson ja Riku Riski iskivät 19. ja 23. minuutilla. Hendrik Helmke kavensi 76. minuutilla, mutta Rafinhan osuma neljä minuuttia myöhemmin sinetöi HJK:n paluun voittokantaan lähes seitsemän viikon tauon jälkeen. HJK on koonnut 11 pelistään 15 pistettä ja on kahden pisteen päässä sarjakärki-Interistä. KPV:llä ei ole voittoja yhdeksästä pelistään.

IFK Mariehamnin maali tuli salamana, kun Keaton Isaksson osui heti ensimmäisestä hyökkäyksestä. Lisää maaleja ei nähty, ja IFK Mariehamn nousi 14 pisteeseen ja sarjaviitoseksi. KPV:n tavoin voitotta oleva VPS on sarjassa viimeistä edellisenä, kolme pistettä kokkolalaisia edellä.