SJK:lle neljäs peräkkäinen voitto – IFK Mariehamn nousi Helsingissä tasapeliin, Ilves ja Haka myös tasuriin

SJK on päässyt miesten jalkapalloliigassa hyvään vauhtiin. Lauantaina joukkue otti neljännen peräkkäisen voiton, kun sarjakolmonen Inter kaatui kotonaan 0–1-tappioon. SJK:n maalin teki 19. minuutilla Murilo.

Voittotahti on nostanut SJK:n taistoon paikasta yläloppusarjassa. Se on kuudentena, tasapisteissä lauantaina tasapelit pelanneiden IFK Mariehamnin ja Ilveksen kanssa.

HIFK johti kotonaan IFK Mariehamnia 2–0, mutta vieraat tulivat viimeisen vartin aikana pikamaaleilla loppulukuihin 2–2. HIFK:lle viimeistelivät Vitinho ja John Fagerström, IFK Mariehamnille 77. minuutilla Gustaf Backeliden ja 79. minuutilla Akseli Pelvas. Neljä tappiotonta ottelua putkeen pelannut HIFK on sarjassa viidentenä, pisteen päässä sunnuntaina sarjakärki-HJK:n kohtaavasta Hongasta.

Ilves ja Haka pelasivat 1–1-tasapelin. Kotijoukkue Ilveksen vei johtoon Missi Mezu, mutta Haka tuli tasoihin toisen puoliajan alkuvaiheissa Anton Popovitchin maalilla. Vieraspiste nosti Hakan pisteen edelle TPS:ää sarjan tyvipäässä.

Honka–HJK-pelin ohella sunnuntaina pelataan Rovaniemellä, kun sarjajumbo RoPS saa vastaansa HJK:n kintereillä kärjessä olevan KuPSin.