HJK ilotteli sarjajumbon nurin, kotivoittoihin myös Inter ja SJK

HJK otti kärkipaikan miesten jalkapalloliigassa 4–0-kotivoitolla RoPSista. Maanantai-illan peleissä kotivoittoihin ylsivät myös Inter ja SJK.

HJK karkasi sarjassa viimeisenä olevalta RoPSilta jo avausjakson kolmella maalilla. Roope Riski teki kaksi ja Rasmus Schüller yhden. Toisella puoliajalla Kai Meriluoto teki uransa ensimmäisen liigamaalin. Riski nousi jakamaan maalintekijätilaston kärkipaikkaa IFK Mariehamnin Albion Ademin kanssa. Kummallakin on koossa 12 maalia.

Inter voitti Anthony Annanin, Timo Furuholmin ja Benjamin Källmanin maaleilla FC Lahden 3–0. Voitto oli Interille ensimmäinen sitten elokuun 18. päivän. Väliin mahtui kolme tappiota ja kolme tasapeliä.

SJK kaatoi HIFK:n 3–2. SJK:lle maalasivat Tuco, Jake Jervis ja Joonas Lepistö, HIFK:lle Sakari Mattila ja Vitinho. Mattila katseli suoraa punaista korttia ottelun loppuhetkillä.

Kahden tasapelin jälkeen voittokantaan palannut HJK johtaa sarjaa pisteellä KuPSiin, jolla on kaksi ottelua vähemmän pelattuna. Inter on kolmantena, eroa kärkeen turkulaisilla on seitsemän pistettä. SJK nousi pisteen päähän kuudentena olevasta HIFK:sta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja