Tuttu maalitykki nosti FC Interin Veikkausliigan kärkeen – Jonatan Johanssonin TPS-paluu päättyi voittoon

HJK ja KuPS päätyivät miesten jalkapalloliigassa 2–2-tasapeliin ottelussa, jossa nähtiin hienoja maaleja ja dramatiikkaa. Aivan ottelun lopussa kotijoukkue HJK:n Daniel O'Shaughnessy sai pallon maaliin, mutta osuma hylättiin ilmeisesti paitsiona.

Inter kukisti kotonaan IFK Mariehamnin 2–1, TPS haki 3–2-vierasvoiton RoPSista, Ilves ja HIFK pelasivat Tampereella 2–2 ja SJK ja Haka Seinäjoella 1–1.

Inter nousi voitollaan liigan kärkeen, KuPS on toisena ja HJK kolmantena. Inter on kerännyt seitsemästä pelaamastaan ottelusta 16 pistettä ja KuPS 15. Kärkikaksikkoa ottelun vähemmän pelannut HJK on 13 pisteessä.

Interin hahmo oli Timo Furuholm, joka viimeisteli joukkueensa molemmat osumat. Furuholm ja Niskanen ovat tehneet tällä kaudella jo kuusi maalia mieheen.

TPS:lle voitto RoPSista oli tärkeä, sillä se nosti turkulaiset sarjan tyvessä rovaniemeläisten ohi. TPS:llä on koossa kolme ja viimeiseksi valahtaneella RoPSilla kaksi pistettä. Ottelu oli TPS:lle ensimmäinen päävalmentaja Jonatan Johanssonin alaisuudessa.

Lue myös:

    Uusimmat