HJK-fanit riehuivat taas – yhteenotto poliisin kanssa, TPS-kannattajia ei tiettävästi osallisena

Kotimaisen jalkapallon Veikkausliigan päätöskierros pelattiin lauantaina. Otsikoihin nousivat suoritukset kentällä, mutta myös sen ulkopuolella. TPS ja HJK kohtasivat päätösottelussaan Turussa, ja tapahtumia riitti jo ennen itse ottelun alkua. Lounais-Suomen poliisista kerrotaan, että useita HJK-faneja on otettu kiinni rettelöinnin takia.

Kuvan videolla syyskuun Honka-ottelussa tapahtunut episodi.

HJK voitti päätöspelinsä Turun TPS:ää vastaan 4-0. Vierasjoukkueen kannattajat olivat aiheuttaneet hämminkiä, 11 tuotiin säilöön päihtyneinä, jonka lisäksi muutamia epäillään pahoinpitelystä. 

MTV Sportin saamien tietojen mukaan tapahtumapaikalla ei olisi ollut yhtään TPS-kannattajaa, vaan ainoastaan HJK-faneja, jotka ottivat yhteen poliisin kanssa. 

HJK:n kannattajat ovat aikaisemminkin aiheuttaneet hämminkiä, sillä syyskuun vierasottelussa Honkaa vastaan, useat fanit lähtivät haastamaan Honka-kannattajia tappeluun. 

HJK sulki aikaisempaan rähinään osallistuneet kannattajat kaikista otteluista. Seura ei ole vielä ottanut kantaa lauantain tapahtumiin. HJK juhli Suomen mestaruutta nyt 29. kerran.

Lue myös:

    Uusimmat