HJK tuomitsi poliisin apua vaatineen fanikahakan – "Seuran väki järkyttynyt tapahtuneesta"

HJK on pahoitellut lauantaisen Honka-HJK-ottelun jälkeisiä tapahtumia.

Videolla HJK:n mestaruustunnelmia edelliseltä kierrokselta.

HJK-faneja ryntäsi kentälle heti maalittomaan tasapeliin päättyneen ottelun jälkeen. Nurmella osa faneista otti nyrkein yhteen Hongan kannattajien kanssa, ja kahakan rauhoittamiseen tarvittiin poliisin apua. 

Sunnuntaina HJK pahoitteli tapahtumia tiedotteessaan.

– HJK tuomitsee kaiken väkivallan ja häiriökäyttäytymisen jalkapallo-otteluissa. Pahoittelemme Honka-HJK -ottelun jälkeisiä tapahtumia kannattajiemme puolesta. Myös pelaajamme ja toimihenkilömme ovat tapahtuneesta järkyttyneitä, sillä ottelun jälkeiset tapahtumat eivät ole perinteikkään 111-vuotiaan seuramme arvojen mukaisia. Sanoudumme jyrkästi irti kaikesta sellaisesta toiminnasta, mikä vaarantaa ottelutapahtumien turvallisuuden, tiedotteessa todetaan. 

HJK haluaa myös auttaa viranomaisia ja tapahtumajärjestäjiä turvallisuutta uhkaavien tapausten selvittämisessä ja niiden kitkemisessä.

– Kannattajakulttuuri on osa jalkapalloa ja HJK:lle tärkeä asia. Tuemme kaikin tavoin positiivista, iloista ja kannustavaa toimintaa jalkapallokatsomoissa. Väkivalta ei siihen kuulu, HJK:n tiedotteessa summataan.

 

HJK on varmistanut Veikkausliigan mestaruuden. Honka taistelee vielä himmeämmistä mitaleista.

Lue myös:

    Uusimmat