Hjallis Harkimo murtui sydänystävänsä Riki Sorsan kuolemasta: Hyviä muistoja on valtavasti

Hjallis Harkimo ei peittele läheisen ystävänsä poismenon aiheuttamaa surua.

Hjallis Harkimo ja Riki Sorsa ystävystyivät jo nuoruudessaan. Harkimo on myös laulajan toisen pojan kummisetä. MTV.fin tavoittama Harkimo muistelee lämmöllä ja vahvasti liikuttuneena rakasta ystäväänsä.

– Nyt on vähän vaikea puhua, Harkimo sanoo ääni välillä särkyen.

Vuosikymmeniä kestänyt ystävyys piti miehet toiselleen läheisinä, ja he olivat aktiivisesti tekemisissä keskenään.

– Ei ole yhtään yksittäistä muistoa, jonka voisin nostaa yli muiden. Hyviä muistoja on valtavasti. Riki Sorsa oli kaikessa mukana, Jokerit-projekteissa ja vaikka missä, Harkimo muistelee.

Hjallis ehti nähdä sydänystäväänsä vain päiviä ennen tämän kuolemaa. Muistot poisnukkuneesta laulajasta ovat lämpimiä, vaikka suru on tunteista päällimmäisenä.

– Hän oli todella sydämellinen ja rehti kaveri. Näin hänet puolitoista viikkoa sitten viimeksi. Olen myös hänen poikansa kummisetä, Harkimo saa sanottua hyvin liikuttuneessa tilassa.

Harkimo käsitteli Riki Sorsaa myös keskusteluohjelmassaan parisen viikkoa sitten, kun vieraana ollut Jenni Kokander kysyi, mistä Harkimo on viimeksi ollut surullinen.

– Minut teki todella surulliseksi kun kävin tapaamassa mun kaveria. Hän on niin huonossa kunnossa, Hjallis sanoi tuolloin kohdistaen katseensa maahan.

Riki Sorsan yksi tunnetuimmista kappaleista, Haaveissa vainko oot mun, on ollut Harkimolle enemmän kuin vain musiikkikappale. Euroviisuehdokkaanakin ollut hitti oli Hjalliksen maailmanympäryspurjehduksen tunnuskappale.

Lue myös:

    Uusimmat