Mainos

Hjallis Harkimo herkistyy isänpäivän alla: "Elämä olisi aika tyhjää ilman poikia"

10:00

Hjallis ja Joel Harkimo soittelevat toisilleen useita kertoja päivässä.

Isänpäivää vietetään jälleen sunnuntaina 12. marraskuuta. Liikemies Hjallis Harkimo ja tämän Joel-poika vierailivat Huomenta Suomessa puhumassa suhteestaan ja tavoistaan viettää isänpäivää.

– Syömme joka vuosi lounaan ja sen jälkeen olemme käyneet katsomassa Karjala-turnauksen Suomi-Ruotsi-pelin. Tänä vuonna se kyllä on Suomi-Kanada, Hjallis kertoo perheen perinteistä.

Hjalliksella on Joelin lisäksi kaksi poikaa, Leo ja Dan. Pojat ovat perineet isältään monia piirteitä, muttei onneksi kaikkia.

– Olisin aika huolestunut, jos näkisin kaikki piirteeni pojissa. Jos aloitetaan koulunkäynnistä, itse olin ihan surkea koulussa. Joel oli vähän parempi, Leo vielä vähän parempi ja Dan on ihan loistava. Onneksi he ovat paljon parempia kuin minä. Toki samojakin piirteitä on, kuten itsepäisyys ja vilkkaus. Siksi heitä pitää välillä vähän ymmärtääkin, Hjallis hymähtää.

– Kyllä elämä olisi aika tyhjää ilman poikia.

Hjallis ja Joel soittelevat toisilleen useita kertoja päivässä ja pystyvät puhumaan kaikesta, jopa naisasioista. Katso isänpäivähaastattelu kokonaisuudessaan videolta artikkelin yläosasta.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja