Mainos

"Hivenen aggressiivinen, koulutusta ei vaadita" – vartiointiliike hakee työntekijöitä nettivideolla

Pohjois-Savon TE-Palvelut kutsuu Kuopion Vartiointipalvelu Oy:n rekrytointi-infoon Facebookissa julkaisemallaan nettivideolla. Videolta käy ilmi, että päästäkseen töihin Kuopion Vartiontipalveluun, ei turvallisuusalan koulutusta tarvita. Sen sijaan yritys etsii "luotettavia, itsenäisiä, sosiaalisia, reippaita ja hivenen aggressivisia henkilöitä". 

Vuonna 1993 perustettu Kuopion Vartiointipalvelu Oy etsii kutsuu rekrytointi-infoon Pohjois-Savon TE-keskukseen Facebook-videolla:


Jos video ei näy, katso se Facebookista klikkaamalla tätä.

– Me koulutetaan asiakkaita, neuvotaan erilaisissa turvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä, toimitetaan asiakkaille turvajärjestelmiä ja ylläpidetään niitä ja vartioidaan asiakkaiden omaisuutta ja henkeä, Mika Kolehmainen Kuopion Vartiointi Oy:stä sanoo videolla.

Seuraavaksi Kolehmainen luettelee, millaisia olisivat heidän yrityksensä toivetyöntekijät.

– Luotettavia, itsenäisiä, sosiaalisia, reippaita ja hivenen aggressivisia henkilöitä, Kolehmainen toivoo. 

Koulutuksesta ei saa lisäpisteitä

Haku vartijaksi Kuopion Vartiointipalveluun ei tyssää turvallisuusalan koulutuksen puutteeseen. Kolehmainen pitää ihmisten kanssa toimeen tulemista tärkeimpänä ominaisuutena.

– Ehkä kaupallinen koulutus on sellainen, että jos hyvin pärjää ihmisten kanssa ja on hyvin sosiaalinen, niin se on hyvä, että aikaisempaa kokemusta turvallisuusalalta ei mitenkään edellytetä eikä siitä saa lisäpisteitä. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.