Hiustenhoitovinkit säästöbudjetilla elävälle

Säästöbudjetilla elävän kannattaa panostaa hyvään kampaajaan, oikeaan sävyyn ja hiusmalliin, jossa hiukset saavat kasvaa vapaasti.

Piece of Panda -blogia kirjoittava kauneusalan asiantuntija "Panda" kertoo, kuinka hiustenlaitosta selviää opiskelijabudjetilla.

Hyvä kampaaja on opiskelijabudjetilla elävän paras säästövinkki. Ammattilainen tietää, mikä malli ei vaadi jatkuvaa kampaajalla ravaamista ja mikä sävy sopii juuri sinulle parhaiten.

– Opiskelijabudjetille sopii malli, jossa hius saa kasvaa vapaasti pituutta. Myös kerrostettu leikkaus ja otsatukka, jonka voi huitaista sivuille vaikkapa letillä tai pinneillä, on hyvä valinta. Sopivan pituiseen hiukseen voi tehdä myös paljon kampauksia, jolloin niihin saa helposti vaihtelevuutta, Panda kertoo.

Säästöbudjetilla elävän kannattaa valita hiustenväriksi sävy, joka on mahdollisimman lähellä omaa väriä. Näin tyvikasvi ei pomppaa pahasti esille, vaikka kampaajalla ei kävisikään usein.

– Sopivan sävytteen löytäminen myös pidentää kampaajalla käyntiä. Sävytteet kirkastavat väriä ja pidentävät kampaajaväliä. Hiuksissa voi olla myös esimerkiksi sävyteraitoja, jotka piristävät väriä, Panda sanoo.

Hiustenlaitosta innostuneita Panda kehottaa satsaamaan hyvään muotoilurautaan.

– Yhdellä vedolla hiukset saa tyvikohotettua, suoraksi tai kiharaksi. Hiukset ja hermot kiittävät, jos panostat tähän, Panda sanoo.

Joogaa itsesi kauniiksi Namaste jooga -ohjelman avulla

Lue myös:

AVA, Maarit Rasi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja