Mainos

Hittipeli Pokémon Go’n päivitys ei miellytä kaikkia – näin pelaaminen muuttuu

Supersuosittu mobiilipeli Pokémon Go sai päivityksen viikonlopun aikana.

Päivitys ei kuitenkaan kaikkien mielestä ole askel parempaan.

Päivitys sisältää muutaman suuremman muutoksen, joka vaikuttaa oleellisesti pelaamisen. Näiden lisäksi peliin on tehty lukuisia pieniä viilauksia.

1. Avataria voi nyt muokata

Päivityksen myötä pelaaja voi muokata avatariaan koska tahansa. Avatar luodaan aivan pelin alussa, eikä sitä pystynyt aiemmassa versiossa palata muokkaamaan. Avataria pääsee päivitetyssä versiossa muokkaamaan napauttamalla karttanäkymässä vasemman alanurkan avataria.

2. Virransäästötila poistui

Yksi ikävämmän vastaanoton saanut päivitys liittyy pelin virransäästötilaan, joka on nyt poistunut pelistä kokonaan. Virransäästötila himmentää puhelimen näytön silloin, kun puhelinta piti sivullaan esimerkiksi hautoessaan munia.

Näin puhelinta ei tarvinnut tuijottaa tiiviisti jatkuvasti, vaan värinä ilmoitti lähellä olevista pokémoneista. Koska Pokémon Go vie rutkasti puhelimen akkua, oli toiminto erittäin mukava ja akkua säästävä.

Jotkut pelaajat ovat kuitenkin raportoineet juuri kyseisen toiminnon olleen yksi merkittävä syy pelin kaatumisiin kesken pelaamisen. Muutoksella on siis puolensa.

3. Lähistön pokémonien luo navigoiminen vaikeampaa

Lisäksi lähistöllä lymyäviän pokémonien sijaintia ei pysty enää arvioimaan kolmen askelsymbolin avulla. Aiemmin kolme askelkuviota pokémonin vieressä kertoi pokémonin olevan aivan lähipiirissä, kaksi hieman kauempana ja yksi jo lyhyen matkan päässä.

4. Kehittymisen voi estää

Päivityksessä on myös korjattu joitakin pelin bugeja sekä parannettu pelin ulkonäköön ja käytettävyyteen liittyviä yksityiskohtia. Esimerkiksi suosikkipokémonin kehittymisen voi nyt estää, jolloin pokémon pysyy juuri sellaisena kuin itse toivoo.


Näin pelataan hittipeli Pokémon Go'ta:


 

Lähteet: Google Play, Tech Insider täältä ja täältä

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.