Mainos

6 loistavaa Pokémon Go -vinkkiä: Näin etenet nopeammin ja pelaat tehokkaammin

Mobiilipeli Pokémon Go’ssa voi kehittyä nopeasti muutamalla niksillä.

Pelissä jo edistyneemmät ovat saattaneet havaita nämä niksit toimiviksi jo omin avuin, mutta varsinkin aloittelijat tai alkutaipaleella olevat pelaajat saavat näistä hyviä vinkkejä pelissä kehittyäkseen.

Ota nämä kuusi vinkkiä haltuun!

1. Jos käytössäsi on suitsuke eli incence pokémonien houkuttelemiseksi, kannattaa myös liikkua ympäriinsä. Peliin on nimittäin koodattu pokémonien ilmestyvän viiden minuutin välein, jos pelaaja pysyy paikoillaan. Mikäli pelaaja kuitenkin kävelee yli 200 metriä minuutissa -vauhdilla, ilmestyy pokémoneja kerran minuutissa.

2. Nappaa jokainen Caterpie, Weedle ja Pidgey, joita tulee vastaan usein. Nämä pokémonit tarvitsevat kehittyäkseen vain 12 karkkia. Usean moisen pokémonin kehittäminen puolestaan auttaa pääsemään seuraavalle tasolle nopeasti.

3. Lucky eggin käyttäminen tuo tuplasti enemmän kokemuspisteitä.

Mistä oikein on kyse? Tutustu kattavaan Pokémon Go -sanastoon täällä!

4. Kun haudot munia, käytä infinite incubatoria kahden kilometrin munien hautomiseen ja ”kolmen käyttökerran” incubatoria 10 kilometrin muniin. Infinite incubatorin avulla voit hautoa viisi kahden kilometrin munaa, kun samalla käytät vain yhden kolmesta käyttökerrasta 10 kilometrin munaan.

5. Munia hautoessa kannattaa kävellä mahdollisimman suoraa linjaa. Redditissä pelaajien käymän keskustelun mukaan peli tarkistaa sijainnin vain muutaman minuutin välein, jolloin se ei ota huomioon esimerkiksi kääntymistä risteyksestä toiseen suuntaan. Sijainti lasketaan nimittäin ikään kuin suorana viivana lähtöpaikasta seuraavaan sijainnin tarkistukseen.

6. Valitse, mihin pokémoniin haluat kehittää Eeveen: Eevee on suosittu pokémon, joka voi kehittyä kolmeksi eri pokémoniksi. Kun pokémon on valmis kehittymään, vaihda sen nimi napauttamalla kynäsymbolia. Vaihda tähän nimeksi joko Rainer, Sparky tai Pyro. Valitse tämän jälkeen pokémonin kehittyminen.


Lähde: Tech Insider

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.