Mainos

Olisiko aika taas kaivaa Pokémon Go esiin? Hittipeliin tulossa valtava sisältöpäivitys

Suosittu mobiilipeli Pokémon Go on saamassa laajan päivityksen, joka muun muassa sallii moninpelin pokémon-salien taisteluissa.

Kun lämpimät ulkoilukelit vihdoin saapuvat, on sopiva hetki taas ottaa Pokémon Go esiin kesälaitumille. Viime kesänä julkaistuun hittipeliin onkin tulossa mittava sisältöpäivitys, joka saattaa innostaa monia jälleen palaamaan pelin pariin.

Päivityksen mukana tulee uusia, paranneltuja ominaisuuksia pokémon-saleihin, joihon kuuluu muun muassa mahdollisuus moninpeleihin salitaisteluissa.

Oman pokémon-kokoelman joukosta on jatkossa myös helpompi etsiä tiettyjä hirviöitä. Hakutoiminto etsii esimerkiksi lempinimen, pokédex-numeron ja jopa hirviötyypin mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että jatkossa esimerkiksi kaikkien tuli-tyypin hirviöiden etsiminen omasta kokoelmasta on huomattavasti helpompaa ja nopeampaa.

Lisäksi pokéstoppien etsimistä on helpotettu: jos et ole vielä käynyt tietyn stopin luona, merkitään se pelin näkymään omalla merkinnällä. Tämä toiminto on tarkemmin ottaen kohdistettu juuri niihin pokéstoppeihin, joissa pelaaja ei ole koskaan aikaisemmin käynyt.

Pelin kehittänyt Niantic kertoo, että päivitys on ilmestymässä lähipäivinä.

Lähde: Polygon


---

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.