Mainos

Uusi erityispiirre Pokémon Go -peliin – vain harvojen valittujen saatavilla

Pokémon Go -pelin päivitetyssä versiossa on erityispiirre, joka ei kuitenkaan ole aivan jokaisen pelaajan käytössä.

Pokémon Go:sta on tullut uusi versio iOS- ja Android-käyttäjille. Uuteen versioon on tehty joukko pieniä korjauksia ja parannuksia, mutta myös yksi uusi erityistoiminto. Tämä erityistoiminta on kuitenkin aluksi vain pienen valitun joukon saatavilla.

Peli muistuttaa pelaajaa liikenteestä

Pelin kehittäjät kertovat Facebook-päivityksessään, että he testaavat parhaillaan osalla käyttäjistä uutta ominaisuutta. Tämä uusi toiminto korvaa uudesta versiosta poistetun Nearby -ominaisuuden, joka näytti pelaajan lähellä olevat pokémonit, mutta ei antanut vihjeitä niiden sijainnista. 

Tällä hetkellä valitut käyttäjät testaavat samankaltaista toimintaa nimeltä Sightings. Toiminto päivittyy kymmenen sekunnin välein, ja se auttaa pelaajaa tietyn pokémonin löytämisessä. Haluaman pokémonin voi siis löytää toiminnon avulla ristiin rastiin kävelemällä. Jackson Palmer näyttää Twitterissä, kuinka uusi ominaisuus toimii käytännössä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka et olisi saanut pelin uutta erikoistoimintoa käyttöösi, voit ottaa kaiken irti päivityksen mukanaan tuomista parannuksista. Uudessa versiossa peli varoittaa pelaajaa, jos se huomaa puhelimen liikkuvan erittäin nopeasti. Tämän ominaisuuden toivotaan vähentävän ratissa pelaamista. 

Uudessa versiossa on myös paranneltu heittotarkkuuttaa ja virransäästöä. Pelaajalle on annettu myös mahdollisuus vaihtaa kouluttajan lempinimeä kerran. 

Lähde: Mashable 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.