Hirvittävä vaaratilanne! Lähes 100 km/h laskenut urheilija törmäsi pää edellä radalle jääneeseen esteeseen

Kelkkailun maailmancupissa Itävallassa nähtiin perjantaina pelottava tilanne, kun kilpailija laski pää edellä päin radalla ollutta harjaa. Yhdysvaltain Neitsytsaaria edustava mahakelkkailija Katie Tannenbaum selvisi hurjasta osumasta ilman vakavia vammoja.

NBC:n mukaan Tannenbaum törmäsi harjaan 80–95 kilometrin tuntinopeudella. Urheilija jakoi tilanteesta videon sosiaalisen median kanavissaan.

Videolta näkyy, kuinka Tannenbaum laskee hurjaa vauhtia mutkan läpi, eikä ennätä tehdä muuta kuin laskea päätään alemmas ennen osumista mutkan takana odottavaan harjaan. Kaikeksi onneksi Tannenbaum selvisi tilanteesta ilman vakavia vammoja.

– Olen kunnossa. Kypäräni ja hammassuojani tekivät työnsä loistavasti. Uudessa valkoisessa kypärässäni on nyt harjan värinen naarmu muistuttamassa tästä päivästä, Tannenbaum kirjoitti julkaisussaan.

– Leukani on hieman jäykkä. Kelkkani kärsi pahoja vaurioita. Hiilikuitukuoresta, joka suojaa kelkan alaosaa, puuttuu iso palanen, ja siinä on suuri halkeama. Se on kallis ja varaosan saaminen kestää tovin, mutta se on korjattavissa.

Voit katsoa videon tapahtuneesta alta.

Tannenbaum selittää julkaisussaan, että ratavirkailijat käyttävät harjoja ylimääräisen lumen lakaisemiseen pois radalta. Kisapäivänä ei juuri satanut lunta, mutta kovat tullenpuuskat heittivät lunta radalle.

Virkailijoiden mukaan harja ei kuitenkaan ollut jäänyt radalle huolimattomuuden vuoksi, vaan kova tuuli oli lennättänyt sen paikalle.




Lue myös:

    Uusimmat