Hinausfirma murjoi Fordin työntekijän auton – oli jättänyt Dodgensa Fordeille tarkoitettuun ruutuun

0:53

Tsekkaa video! Ford suunnitteli uuden Focuksen puhtaalta pöydältä.

Kevin Carterin auto hinattiin kovakouraisesti pois vain Fordeille varatusta parkkiruudusta Yhdysvaltain Ohiossa viime viikolla, kertoo Clevelandissa toimiva uutisyhtiö News 5.

Fordin tehtaalla töskentelevä Carter oli parkkeerannut oman Dodge Avengerinsa vain Fordeille tarkoitettuun parkkiruutuun Fordin tehtaan parkkipaikalla.

Väärän merkkistä autoa ei kuitenkaan katsottu hyvällä ja auto hinattiin pois. Carterin mukaan hinauksesta aiheutui 1 500 dollarin vahingot, kun takapuskuri sai kolhuja.

Myös hinauksesta laskutettiin 177 dollaria. Hinausyhtiö kiisti alunperin, että vahingot olisivat aiheutuneet hinauksesta, mutta nyt yhtiö on lupautunut keskustelemaan Carterin kanssa mahdollisista vahingonkorvauksista.

"Raskaana olevat naiset joutuvat kävelemään kauempaa"

Carter myös kritisoi Fordin käytäntöä pitää sen tehtailla vain Fordeille tarkoitettuja parkkiruutuja.

– Talvella täytyy kävellä kauempaa, se on pitkä kävely. Ja sitten on raskaana olevia naisia ja vanhempia naisia ja miehiä, jotka joutuvat myös kävelemään kauempaa, koska heillä ei ole Fordia.

News 5 otti selvää vain Fordeille varatuista paikoista, ja paikat ovat olleet yhtiön toimipisteillä käytössä jo vuosikymmeniä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja