HIM-rumpalin vaimo perheen arjesta: Välillä rankkaa

Valokuvataiteilija Natali Karppinen ei ole nähnyt kiertueella olevaa miestään seitsemään viikkoon.

Tänään lauantaina valokuvanäyttelynsä Dark Paradise avajaisia Helsingissä Galleria 4-kuudessa viettävä Natali Karppinen kertoo MTV.fille elämästään miehensä, HIM-yhtyeen rumpalin Mika "Kaasu" Karppisen ja heidän tyttärensä kanssa.

– Se ei ole niin viehättävää, miltä se vaikuttaa. Kiertueet Suomen ulkopuolella ovat pitkiä ja usein Kaasu on toisella puolella maailmaa. Se on välillä rankkaa. Tällä hetkellä hän on ollut poissa kotoa viimeiset seitsemän viikkoa, joten olemme olleet yhteyksissä vain Skypen välityksellä, Natali kertoo.

Hän myöntää, että ikävä iskee välillä, ja korostaa yhteisen ajan arvostamisen tärkeyttä.

– Totta kai sitä välillä kaipaa, että voisi olla toisen lähellä. Onneksi kiertueiden jälkeen olemme jälleen yhdessä. Totta kai tässä on ylä ja alamäkensä, on vaikeaa olla erossa. Toisaalta yhteistä aikaa arvostaa sitten entistä enemmän, Natali miettii.

Koko perhe New Yorkiin

Karppisten perheeseen kuuluu myös viisivuotias Lara-tytär. Natalin mukaan tyttö on kova HIM-fani.

– Hän on hyvin ylpeä isästään ja siitä, että hän soittaa musiikkia. Lara on ollut HIM:in keikalla noin yhden vuoden ikäisenä, kuulosuojaimet päässä tietenkin, mutta eihän hän silloin vielä ymmärtänyt mitään. Myöhemmin hän on kyllä ymmärtänyt ja on erittäin kiinnostunut musiikista. Välillä Lara soittaa ilmarumpuja kotona, Natali kertoo.

Musiikin lisäksi Laralla on muitakin haaveammatteja.

– Tällä hetkellä hän toivoo, että hänestä tulee isona jäätelöntekijä, muusikko tai kuvaaja. Tuemme häntä kaikessa, mikä vain tekee hänet onnelliseksi.

Tällä hetkellä perhe asuu Helsingissä, mutta suunnitelmissa on muutto New Yorkiin. Natali aloittaa syksyllä opinnot Film Academyssa. Aikaa on varattu myös lomailuun.

– Haluan haastaa itseäni ja oppia lisää tekniikkaa, sillä olen täysin itseoppinut. Aiomme toki pitää Helsingin-asuntomme myös, mutta asumme yhdessä koko perhe vähän aikaa New Yorkissa. Syksyllä Kaasulla on hyvin ansaittu tauko keikkailusta. Kurssini kestää noin kaksi kuukautta, mutta aion käyttää aikaa myös kaupungin aistimiseen, Natali kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat