Hilaria Baldwin jakoi suloisen videon sisaruksista, joilla on vain puolen vuoden ikäero – kertoo nyt, miksi halusi tyttären

Joogavalmentaja Hilaria Baldwin jakoi suloisen videon vauvoistaan.

Näyttelijä Alec Baldwin, 62, ja hänen vaimonsa, joogavalmentaja Hilaria Baldwin, 36, saivat hiljattain kuudennen yhteisen lapsensa.

Pari sai poikavauvan Edun, joka syntyi syyskuussa 2020 ja nyt maaliskuussa he ilmoittivat saaneensa tyttövauva Lucian sijaissynnyttäjän avulla.

Hilaria jakoi seuraajilleen Instagramissa valloittavan videon, jossa perheen vauvat telmivät yhdessä.

–Viikkoja tätä sitoutumista. Olen niin kiitollinen. Vilkutus ja pieni kädestä pitäminen ja vauvan aivastus. Edu ja Marilu, äiti kirjoittaa.

Baldwinit yllättivät kertomalla pienestä tyttärestään aiemmin tässä kuussa. Perheen pienimmillä lapsilla on vain puolen vuoden ikäero, mikä aiheutti runsaasti hämmennystä.

Perheen lähipiiristä kommentoitiin People-lehdelle Hilarian päätöstä tehdä lapsi sijaissynnyttäjän avulla niin lyhyen ajan sisään.

– Se ei ole kenenkään asia puuttua naisen oikeuteen, miten ja milloin hän haluaa laajentaa perhettään, lähipiiristä kommentoitiin.

Kuuden lapsen äiti jakaa runsaasti kuvia lapsistaan Instagramissa. Yhden kuvan yhteydessä hän myös kertoi, miksi perheelle oli niin tärkeää saada vielä yksi tytär.

– Meidän sydämemme on täynnä niin paljon kiitollisuutta. Baldwinit toivoivat niin paljon pientä sisarta.

Hilaria sai keskenmenon vuonna 2019 ollessaan neljännellä kuulla raskaana.

– Moni varmaan muistaa heidän sisarensa kuoleman vuoden 2019 lopussa. Ei kulu päivääkään, jolloin me emme kaipaisi häntä. Kun saimme tietää vauvamme kuolleen, kerroin lapsillemme, että heidän siskonsa on tulossa, Hilaria kirjoitti.

Lähde: People.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja