Hiihtoluotsi lyttäsi hurjasti riehuneen ruotsalaistähden käytöksen, nuorukaiselta räväkkä kuitti – "Ei hän ole valmentajani"

Ruotsalaissprintteri Linn Svahn näytti avoimesti turhautumisensa Trondheimin maailmancupin sprinttikilpailun jälkeen, mikä sai Ruotsin valmentajankin kritisoimaan 20-vuotiaan hiihtäjän käytöstä.

Maastohiihdon sprintticupia johtava Svahn jäi omassa välierässään neljänneksi ja karsiutui näin ollen finaalista. Svahn purki pettymystään rajuin keinoin, kun hän potki kuntopyörää ja viskoi puhelintaan hankeen. Svahnin toiminta keräsi kritiikkiä Ruotsin naisten maajoukkuevalmentaja Stefan Thomsonilta.

– Hänen täytyy pystyä käsittelemään myös huonoja päiviä. Tämä ei todellakaan ole hyvä. Puhun hänen kanssaan jälkeenpäin, Stefan Thomson sanoo Expressenin mukaan.

Svahn vastasi Thomsonin kritiikkiin napakasti.

– Ehkä on oikeassa, mutta ei hän ole minun valmentajani. Ola Ravald on, Svahn kuittasi.

Svahnin tunteenpurkaus tallentui myös videolle, mikä ei ollut nuoren hiihtotähden mieleen. 20-vuotias Svahn myöntää, että välillä tunteet saavan hänestä vallan.

– Ei pitäisi näyttää sitä siellä, missä muut voivat nähdä. Pyydän anteeksi, että tein niin tänään. Olen nuori ja tyhmä. Opin tästä, että menen ensi kerralla syvemmälle metsään, Svahn toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat