Norjalaistähdeltä tylyä piikittelyä ruotsalaisille – sprinttitykin toiminta nousi taas puheenaiheeksi: "Jos hän haluaa olla ylimielinen..."

Norjan sprinttitähti Kristine Stavås Skistad päätti jälleen kuittailla ruotsalaisille Drammenin maailmancup-sprinttien jälkeen.

Vahvasti tämän kauden sprinteissä esiintynyt Skistad oli totutun vahva myös Drammenissa. Hän hiihti voittoon ennen Ruotsin Linn Svahnia ja USA:n Rosie Brennania.

Skistad tuli maalisuoralle niin reilussa johdossa, että hänellä oli varaa hiljentää vauhtiaan rutkasti. 

Drammenin jälkeen Skistad naljaili ruotsalaisille myös sanallisesti.

– Olen yllättynyt, että ruotsalaiset olivat niin hitaita. Mutta voin vain kiittää heitä, Skistad heitti TV2:n haastattelussa.

Ruotsin leirissä Skistadin toiminta ladulla kuitattiin tyynesti.

– Jos tulet ensimmäisenä maaliin, saat tehdä mitä haluat. Hänen täytyy olla kuitenkin varovainen, koska hän ei voi tehdä noin joka kisassa, Svahn kommentoi Aftonbladetille.

– Jos hän haluaa olla ylimielinen, hän voi olla. Minusta nöyryys on kuitenkin mukavampaa, Ruotsin päävalmentaja Anders Byström toteaa.

Skistad on ollut maailmancup-kauden aikana napit vastakkain Ruotsin sprinttitähtien kanssa. Skistad on jo useampaan otteeseen naljaillut ja elehtinyt maaliviivalla ruotsalaisten suuntaan tällä kaudella, eikä kritiikiltäkään ole vältytty.

Muun muassa helmikuussa Skistad lähetti loppusuoralla lentosuukon taakseen jääneiden ruotsalaisten suuntaan.

Lue myös:

    Uusimmat