HIFK:n toimitusjohtaja vaihtuu – Jukka Valtanen siirtyy syrjään 14-vuotisen taipaleen päätteeksi, seuraaja löytyi organisaation sisältä

SM-liigaseura Helsingin IFK tiedottaa, että Oy HIFK-Hockey Ab:n toimitusjohtajana vuodesta 2008 lähtien toiminut Jukka Valtanen, 60, jättää tehtävänsä kuluvan tilikauden päätyttyä.

Seura kertoo tiedotteessaan, että päätös on Valtasen oma. Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty HIFK:ssa nykyisin myyntijohtajana toimiva Markus Lindström 49.

 – Olen ollut etuoikeutetussa asemassa saadessani tehdä työtä tässä yhteisössä ja sen eteen. Uudelle osaamiselle on tehtävä joskus tilaa, ja koen, että nyt on sen aika. Onneksi yhtiöstä lähteminen ei tarkoita yhteisön jättämistä, ja ehkä pääsen jopa nauttimaan katsojan roolista, Valtanen sanoo tiedotteessa.

Puheenjohtaja Timo Everin mukaan seura teki toimitusjohtajan tehtävään "kohtalaisen laajan haun", mutta paras vaihtoehto löytyi lopulta organisaation sisältä.

– Yritykset, joilla avainpelaajat kasvavat omasta putkesta, saavat aina pienen etumatkan. Markus tuntee ihmiset ja ihmiset Markuksen.

Vuonna 2013 HIFK:n myyntijohtajana aloittanut Lindström siirtyy toimitusjohtajan tehtäviin 1. toukokuuta 2022.

– Toimitusjohtajuus tässä yhteisössä on äärimmäinen kunnia. Toimen arvoa korostaa, ettei edeltäjiä ole ollut montaa. HIFK:n tehtävänä on tuoda ihmiset yhteen. Tässä tehtävässä onnistuminen on keskeisin tavoitteemme, Lindström sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat