HIFK:n ”ravintolavierailulla” merkittäviä seurauksia – Ville Peltonen saattaa naurahtaa aiheesta

Kari Jalonen näki jo ennusmerkit Ville Peltosen valmentajaurasta – myöntää myös tietyt haastemerkit 5:09
Video: Kari Jalonen näki jo ennusmerkit Ville Peltosen valmentajaurasta

Jääkiekon SM-liigassa Helsingin IFK tarpoi vielä tammi-helmikuun vaihteessa syvällä suossa. Sitten pelaajien puolelta kerrottiin mystisestä ”ravintolavierailusta”. Sen jälkeen on kulkenut.

HIFK nappasi tammikuun lopun ja helmikuun alun kahdeksasta ottelusta vain yhden voiton. Tappioputki ehti venyä pahimmillaan jo viiden pelin mittaiseksi.

– Kävimme sunnuntaina (4.2.) Hookissa hakemassa jätkien kanssa vähän rentoutta, HIFK:n kapteeni Jori Lehterä kertoi taannoisen JYP-voiton jälkeen.

Hook-vierailu on tuottanut tulosta.

Tuon jälkeen HIFK on ottanut kuudesta ottelusta peräti viisi voittoa.

– Kyllähän kaikki yhteiset ruokailut ennen kovia taisteluja ovat paikallaan, HIFK:n päävalmentaja Ville Peltonen naurahtaa jälkikäteen aiheesta MTV Urheilulle.

HIFK:n ilmeessä on tapahtunut selkeä muutos tammikuun lopun ankeiluun verrattuna.

– Joukkueessa on hyvä ilmapiiri. Oikeanalainen tunnetaso on meille tärkeä juttu, Peltonen painottaa.

HIFK löysi Hookista rentoutta, mikä on näkynyt tuloskunnossa. Punapetojen ylivoima on tuottanut tulosta ja voittoja on irronnut.

Tuorein näistä, eli voitoista, irtosi perjantaina, kun HIFK kaatoi kotonaan KooKoon niukasti 2–1. Tällä kertaa HIFK:n voiton tae löytyi peräpäästä.

– Vahvan puolustuspelin varaan on hyvä nojata vähän heikompana päivänä. Tuota pohjaa on tässä rakennettu koko ajan. Nyt pitää vain saada lennokkuutta lisää seuraaviin taistoihin, HIFK-päävalmentaja Peltonen ynnäilee.

Peltosen mukaan HIFK:n ”vaarallisuus” on kummunnut nyt paremmin esiin.

– Tuo runko, mikä meillä on tuolla pohjilla, on todella tiivis. Revimme siitä potentiaalia ja kapasiteettia esiin koko ajan vain enemmän ja enemmän, Peltonen ynnäilee.

HIFK on sarjassa kuudentena. Sen ero kolmantena olevaan Pelicansiin on vain neljä pistettä. Joukkueet kohtaavat ensi keskiviikkona Nordiksella eli Helsingin vanhassa jäähallissa.

Lue myös:

    Uusimmat