HIFK:n NHL-vahvistus Antti Suomela kommentoi jatkoajan tilannetta – sivallus Tapparan leiriin?

1:46
HIFK:n Emil Bemström karkasi jatkoajalla läpi ja upotti ratkaisun Tapparaa vastaan.

HIFK:n ruotsalaisvahvistus Emil Bemström kaatoi lauantaina jatkoajalla Tapparan 3–2 karattuaan Patrik Virran ohilaukauksen ansiosta laidasta läpi ja ohitettuaan tyylikkäästi läpiajon päätteeksi Tapparan maalivahdin Dominik Hrachovinan.

– On jokaisen pelaajan omalla vastuulla pelata viisaasti jatkoajalla. Jos laukoo ohi, seurauksena on usein ylivoimahyökkäys omaan päähän tai läpiajo kuten tänään nähtiin. Ei siihen mitään taktisia ohjeita tarvita, kommentoi toisen jääkiekkoliigan ottelunsa HIFK:ssa pelannut Antti Suomela, jonka sanoissa voi nähdä myös pientä piikkiä Tapparan leiriin.

San Jose Sharksin kanssa vastikään NHL-jatkosopimuksen solmineen Suomelan saldo avausottelustaan Kärppiä vastaan oli –2 perjantaina. Nyt hän sai pluspisteen voittomaalista ja pelasi 22 minuuttia.

– Ehdin jäälle tuulettamaan. Paransimme merkittävästi avauspelistä koko joukkueena. Katsoimme vähän Kärpät-pelistä videoita, ja keskityimme puolustamaan hyvin ja välttämään harhasyöttöjä, Suomela lisäsi.

Maali oli Bemströmille kauden neljäs. Hän teki viime kaudella NHL:ssä Columbukselle 10 maalia.

Ottelu oli vasta kolmas jatkoajalle mennyt tämän kauden jääkiekkoliigassa, jossa otteluita on pelattu 29. Eli tämä on noin 10 prosenttia, kun viime kaudella jatkoajalle eteni 21,8 prosenttia otteluista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja