Kärppien taitava paluumuuttaja hehkuttaa Jesse Puljujärven esityötä – "Tarjoili suoraan lapaan"

Kärppien SM-liigakauden tähtihankinnat Jesse Puljujärvi ja Janne Pesonen avasivat maalitilinsä oululaisseuran kauden toisessa ottelussa Sportia vastaan. Kärpät voitti lauantain kotipelinsä 3–1.

Puljujärven 1–1-tasoituksen voi ottaa piikkiinsä Sport-veskari Mika Järvinen. Ratkaisevassa 3–1-osumassa kolmannen erän alussa Pesonen ohjasi kiekon maaliin Puljujärven laukauksesta.

– Jesse tarjoili suoraan lapaan, ei siinä tarvinnut paljoa mailaa liikuttaa, Pesonen kertoi.

Kyseessä oli Kärppien kauden ensimmäinen ylivoimamaali neljä Mestarien liigan peliä mukaan lukien.

– On meillä ollut paikkoja aikaisemminkin, ja maalit eivät ole ylivoiman ainut indikaattori. Kovasti teemme hommia, että saamme sen paremmaksi, Pesonen sanoi.

Sportille peli oli vasta kauden ensimmäinen ison panoksen peli. Puolustaja Steven Seigo vei vieraat johtoon jo ajassa 3.46, mutta maali jäi Sportin ainoaksi.

– Meiltä hyvä sisääntulo ja ensimmäinen erä, mutta se ei riitä. Pitää pystyä pelaamaan 60 minuuttia, että tulos olisi suotuisa, vaasalaisten päävalmentaja Ari-Pekka Pajuluoma kertoi.