HIFK ampui itseään jalkaan – Ville Peltonen purkautui: "On kyllä anteeksiantamatonta"

Lehdistötilaisuus: HIFK - Jukurit 6:03
Kuuntele: HIFK:n päävalmentaja Ville Peltonen antoi omilleen sapiskaa suorin sanoin.

HIFK:n päävalmentaja Ville Peltonen antoi omiensa kuulla kunniansa jääkiekon SM-liigan maanantai-illan Jukurit-ottelun jälkeen.

HIFK kärsi kolmannen perättäisen tappionsa, kun taas kolmannen perättäisvoittonsa kiskaisseet mikkeliläiset nujersivat punapaidat Helsingissä maalein 3–1. HIFK kärsi myös toisessa perättäisessa ottelussaan maalillisen takaiskun pelatessaan ylivoimalla; nyt helsinkiläisiä rankaisi ottelun voittomaalin alivoimalla toisen erän viimeisellä minuutilla iskenyt Juhamatti Aaltonen.

Jukurit tekee 0-2 maalin alivoimalla 1:07
Juhamatti Aaltonen kuritti tällä kertaa HIFK:ta alivoimalla: katso maali tästä.

– Toinen erä varmaan meiltä kauden huonoin erä kaiken kaikkiaan, Ville Peltonen sanoi lehdistötilaisuudessa ja lisäsi HIFK:n "onnistuneen ampumaan itseään jalkaan".

– Todella pettynyt joukkueen suoritukseen tänään.

Peltonen sanoi suoraan, että joukkueen runkopelaajilta odotetaan enemmän.

HIFK-luotsi muistutti joukkueensa esityksissä useammakin pelin otannasta.

– On kyllä anteeksiantamatonta.

Kuuntele Peltosen purkautuminen joukkueen pelillisten ongelmakohtien kera ylälaidan videolta. Jukurien päävalmentaja Olli Jokinen perkasi puolestaan ottelun mikkeliläisten vinkkelistä ja suuntasi katseita myös "seurahistorian isoimpaan peliin", tänään tiistaina edessä olevaan CHL:n ensimmäiseen puolivälieräpeliin Luulajan vieraana.