Hierova istuin ja leijonamerkki sinetöivät golflupauksen autovalinnan

Golfin nuori ammattilaislupaus ja Peugeot-maahantuoja Maan Auto Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen.

Vuonna 2014 ratkaisevan askeleen urallaan ottanut Teemu Bakker on jo ehtinyt aloittaa kolmannen kauden ammattilaisena. Tällä kaudella suunnitelmissa on pelata 15–20 kilpailua.

Bakker matkustaa paljon ja saapuu monesti kotimaan kamaralle suoraan usean päivän kestäneestä turnauksesta. Hänelle on tärkeää, että kuljettajan paikalle on hyvä istua raskaiden lentojen jälkeen.

– Tällä tasolla lennetään vielä turistiluokassa, ja 196 senttiä pitkänä jalat ja selkä ovat tiukoilla lentojen aikana. Merkittävä autovalinnan taustatekijä oli hieronnalla varustettu kuljettajan istuin, Bakker taustoittaa valintaansa.

– Suomalaisittain on myös mukavaa, että leijonalogo koristaa asusteita luoden samalla mielleyhtymän Suomesta ja suomalaisuudesta, hän jatkaa.

Teemun paras saavutus tähän mennessä on viime vuoden 5. sija Pro Golf Tourin rankingissa. Hän oli ensimmäinen suomalainen, joka ansaitsi paikan Challenge Tourille tätä kautta.

Teemu Bakkerin nimi laitettiin golfia seuraavien vihkoihin jo vuonna 2008, jolloin hän pelasi Hollannissa Euroopan Tourin kilpailun vasta 17-vuotiaana eli sarjan kaikkien aikojen nuorimpana pelaajana. Maajoukkuevuosilta Teemu Bakkerilla on myös voitto Sloveniassa pelatusta miesten amatöörikilpailusta.

Lähde: Peugeot

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja