"Ihan kammottava torjuntayritys" – tämä kömmähdys jää kummittelemaan, La Ligan kärkikamppailussa huima loppuratkaisu

Real Madrid jatkoi sunnuntaina vakuuttavaa menoaan jalkapallon La Ligassa. Sevilla kaatui maalein 2–1 Karim Benzeman ja Viniciuksen maaleilla.

Sevilla meni ottelussa johtoon ensimmäisen jakson kulmapotkusta, kun Rafa Mir puski upeasti pallon ohi Thibault Courtois´n.

Real tuli parinkymmenen minuutin päästä tasoihin Sevilla-vahti Yassine Bounoun avustuksella. Maalivahdin töppäys sai C Moren selostaja Tuomas Virkkusenkin reagoimaan. Benzema kiitti.

– Ihan kammottava torjuntayritys, Virkkunen vaikeroi.

Voit katsoa Benzeman maalin ja ottelun muut osumat yllä olevalta videolta.

Paras oli jätetty kuitenkin loppuun. Real-nuorukainen Vinicus täräytti uskomattoman osuman, kun ottelun varsinaisesta peliajasta oli pelaamatta nelisen minuuttia, ja madridilaiset korjasivat pisteet.

Voitollaan Real vankisti asemaansa La Ligan kärjessä. Paikalliskilpailija Atletico on toisena neljän pisteen päässä. Sevillan sijoitus on neljäs.