Herttuattaren luonnollinen häätyyli hurmasi – prinssi Harry ylisti Meghanin meikkitaiteilijaa: "Kiitteli jatkuvasti"

Prinssi Harryn ja Meghan Marklen satumainen rakkaustarina 3:20

Meikkitaiteilija Daniel Martin onnistui työssään täydellisesti kuninkaallisissa häissä, jos prinssi Harrylta kysytään.

VIDEO: Prinssi Harryn ja Meghan Marklen satumainen rakkaustarina

Britannian prinssi Harry ja herttuatar Meghan juhlivat häitään toukokuussa. Kuninkaallisia häitä valmistelivat alan ammattilaiset, eikä pieninkään yksityiskohta jäänyt huomioimatta.

Herttuatar Meghan pukeutui perinteitä kunnioittaen valkoiseen, pitkähihaiseen hääpukuun. Kirkossa hänen hiuksensa olivat matalalla nutturalla niskassa.

Meikistä vastasi meikkitaiteilija Daniel Martin. Herttuattaren meikki oli luonnollinen ja kevyt, kuten tavallisestikin. Häiden katsojat ilahtuivat erityisesti siitä, että meikki paljasti Meghanin pisamat. Myös prinssi Harry oli oikein mielissään lopputuloksesta.

– Seremonian jälkeen Harry kiitteli minua jatkuvasti. Hän kiitti minua siitä, että sain hänet näyttämään itseltään, Martin paljastaa InStyle-lehdelle.

– Päivän päätteeksi jokainen haluaa yksinkertaisesti näyttää parhaalta versiolta omasta itsestään, hän toteaa.

CNBC:n mukaan kuninkaallisten häiden lasku kipusi jopa 48 miljoonaan euroon. Suurin osa summasta kului kukka-asetelmien, ohjelman ja koristelujen sijaan turvatoimiin.

Turvajärjestelyiden, johon lukeutui muun muassa tarkka-ampujia sekä siviilipoliiseja, lopullinen hinta oli noin noin 45 miljoonaa euroa, eli 94 prosenttia häiden budjetista. 

Ilman turvatoimiakin häät olisivat olleet perin hintavat. Englantilaisen luksushääsuunnittelija Aimee Dunnen mukaan kulut, jotka kattavat esimerkiksi tarjoilut, mekon sekä juhlatilan häiden vastaanotolla, ovat nousivat arviolta noin 3 miljoonaan euroon. Tämä on 73 kertaa enemmän kuin mitä keskivertohäät maksavat Iso-Britanniassa. 

Lue myös:

    Uusimmat