Mainos

Herttuatar Meghanin Samantha-siskopuoli kommentoi uuden sukulaislapsensa syntymää – muistuttaa kuninkaallista jälleen kärkevistä vaatimuksistaan

2:32
Prinssi Harry kertoi häkeltyneenä perheensä esikoisesta

Herttuatar Meghanin siskopuoli Samantha Markle iloitsee uudesta sukulaislapsestaan. 

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry saivat esikoisensa maanantaina 6. toukokuuta. Ilouutinen julkistettiin herttuaparin omalla Instagram-tilillä, jossa kerrottiin myös, että parin esikoinen on poika. 

Meghanin yhdysvaltalainen siskopuoli Samantha Markle kertoi Daily Mailille olevansa erittäin onnellinen tullessaan uudestaan tädiksi ja toivoo voivansa tavata siskonpoikansa jonain päivänä. 

Markle kertoo haluavansa Meghanin tietävän, että tällä on kokonainen perhe Yhdysvalloissa jotka ovat innoissaan hänen puolestaan. Herttuattaren siskopuoli uskoo, että perheen uusimmasta tulokkaasta kasvaa poikkeuksellinen mies. 

Samantha Markle on aiemmin arvostellut siskopuoltaan Meghania sekä Harrya kovin sanakääntein. Nainen on muun muassa vaatinut sisartaan tilille kaksikon isän Thomas Marklen huomiotta jättämisestä. 

Onnitellessaan Meghania tämän esikoisesta Markle muistutti jälleen, että herttuattaren kannattaisi ottaa yhteyttä isäänsä, sillä "elämä on liian lyhyt". 

Thomas Markle on myös onnitellut tytärtään ja prinssi Harrya. Markle kommentoi tapahtumaa kotoaan Meksikosta alkuviikosta. 

– Olen iloinen kuullessani, että äiti ja lapsi voivat hyvin. Olen ylpeä siitä, että uusi lapsenlapseni on syntynyt Britannian kuninkaalliseen perheeseen ja olen varma, että hän kasvaa palvelemaan kruunua ja Britannian kansalaisia ylpeydellä, arvokkuudella ja kunnialla, Markle kirjoittaa lausunnossaan.

Herttuatar Meghanin ja hänen isänsä välit ovat pahasti tulehtuneet, eivätkä he tiettävästi ole olleet yhteydessä toisiinsa kesän 2018 jälkeen.

Marklen oli tarkoitus saattaa tyttärensä alttarille tämän häissä toukokuussa 2018, mutta häiden alla tuli ilmi, että Markle oli tehnyt yhteistyötä paparazzin kanssa ja lavastanut kuvia itsestään valmistautumassa häihin. Asiasta nousi valtava kohu, ja lopulta Markle perui tulonsa häihin vedoten terveyssyihin

Häiden jälkeen Markle on avautunut tasaisin väliajoin medialle huonosta suhteestaan Meghaniin. Hän on esimerkiksi vedonnutkuningatar Elisabetiin, jotta tämä auttaisi heidän ongelmiensa selvittämisessä.

Helmikuussa Markle kuitenkin vahingoitti välejään Meghanin kanssa vielä pahemmin luovuttamalla medialle Meghanin kirjoittaman tunteikkaan kirjeen.

Äitiinsä Doria Raglandiin herttuatar Meghanilla on läheiset välit. Ragland saapui Lontooseen tyttärensä tueksi jo pari viikkoa ennen vauvan syntymää.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja