Mainos

Herttuatar Meghanin isä Thomas Markle iloitsee lapsenlapsensa syntymästä: "Toivon hänelle terveyttä ja onnea"

2:32
Prinssi Harry kertoi häkeltyneenä perheensä esikoisesta

Thomas Markle on antanut lausunnon uudesta lapsenlapsestaan.

Herttuatar Meghanin isä Thomas Markle onnittelee tytärtään ja prinssi Harrya heidän esikoisensa syntymän johdosta. Markle kommentoi asiaa kotoaan New Mexicosta käsin.

– Olen iloinen kuullessani, että äiti ja lapsi voivat hyvin. Olen ylpeä siitä, että uusi lapsenlapseni on syntynyt Britannian kuninkaalliseen perheeseen ja olen varma, että hän kasvaa palvelemaan kruunua ja Britannian kansalaisia ylpeydellä, arvokkuudella ja kunnialla, Markle kirjoittaa lausunnossaan.

– Jumala siunatkoon lasta. Toivon hänelle terveyttä ja onnea, ja onnitteluni ihanalle tyttärelleni herttuatar Meghanille ja prinssi Harrylle. Jumala suojelkoon kuningatarta.

Herttuatar Meghanin ja hänen isänsä välit ovat pahasti tulehtuneet. Marklen oli tarkoitus saattaa tyttärensä alttarille viime toukokuussa, mutta häiden alla tuli ilmi, että hän oli tehnyt yhteistyötä paparazzin kanssa ja lavastanut kuvia itsestään valmistautumassa häihin. Lopulta Markle perui tulonsa häihin vedoten terveyssyihin.

Häiden jälkeen Markle on avautunut tasaisin väliajoin medialle huonosta suhteestaan Meghaniin. Hän on esimerkiksi vedonnut kuningatar Elisabetiin, jotta tämä auttaisi heidän ongelmiensa selvittämisessä.

Helmikuussa Markle kuitenkin vahingoitti välejään Meghanin kanssa vielä pahemmin luovuttamalla medialle Meghanin kirjoittaman tunteikkaan kirjeen.

Äitiinsä Doria Raglandiin herttuatar Meghanilla on läheiset välit. Ragland saapui Lontooseen tyttärensä tueksi jo pari viikkoa ennen vauvan syntymää.

Ystävän mukaan Thomas Markle kuuli vauvan syntymästä vasta, kun siitä oli kerrottu uutisissa.

– Hän ei kuullut sitä suoraan Meghanilta, Dorialta tai hovista, ja hän on loukkaantunut siitä, ettei ole osa tätä kuten Doria on ollut.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja