Meghan Marklen isän väitetään lavastaneen paparazzikuvia – saattaa silti tyttärensä alttarille

Lisää paljastuksia kuninkaallisista häistä! Tällainen on prinssi Harryn ja Meghan Marklen hääkakku 0:43

Prinssi Harryn tulevan vaimon isän, Thomas Marklen kerrotaan katuvan tekoaan.

Prinssi Harryn kanssa lauantaina 19. toukokuuta avioituvan Meghan Marklen isä Thomasin on väitetty lavastaneen paparazzikuvia. Aiemmin hän oli väittänyt valokuvaajien ahdistelleen häntä.

Thomasin kerrotaan olevan todella häpeissään huijauksesta, joka on järkyttänyt hänen perhettään.

Thomas Markle itse kokee tulleensa huijatuksi.

– Hän tuntee olonsa todella typeräksi. Hän on kertonut ystävilleen kokevansa, että kuvien ottajat huijasivat häntä. Huolestuttavampaa on, että hänen täytyy nyt kohdata kuningatar ja muut kuninkaallisen perheen jäsenet, kertoi Thomas Marklen ystävä.

– Tom oli muutenkin huolissaan matkasta Britanniaan. Hän ei pidä huomion keskipisteenä olemisesta, mutta nyt kaikkien huomio kiinnittyy häneen entistä enemmän, ottaen huomioon mitä nyt on paljastunut.

Videolla jutun yläosassa kerrotaan prinssi Harryn ja Meghan Marklen hääkakusta.

Meghan Marklen veli Thomas Jr. kertoi, että heidän isänsä katuu kuvia syvästi. Lavastetuissa kuvissa nähdään Thomas katsomassa internetistä kuvia tyttärestään ja prinssi Harrysta sekä otattamassa mittoja pukua varten. Väitteiden mukaan kuvia on myyty 100 000 punnalla ympäri maailmaa.

Thomas Jr totesi, ettei isä aio sanoa mitään julkisesti, mutta pyytää vilpittömästi anteeksi Meghanilta ja kuninkaalliselta perheeltä. Hän puolusti isäänsä sanomalla, että perhe on ollut intensiivisen paineen alla siitä asti, kun Meghan ja Harry menivät kihloihin.

– Siitä asti, kun Meghanin ja Harryn suhde tuli julki kaksi vuotta sitten, olemme eläneet valokeilassa joka sekunti. Kukaan ei voi ymmärtää, millaista on avata verhot aamulla ja olla paparazzien tarkkailtavana, ja mennä illalla nukkumaan ja nähdä heidät edelleen siellä, Thomas Jr. avautui.

Huijauksesta huolimatta Thomas Marklen kerrotaan aikovan saattaa tyttärensä alttarille. 

Häistä lähetetään suomeksi selostettu suora lähetys AVA-kanavalla lauantaina 19.5. klo 13-16:30.

Lue myös:

    Uusimmat