Mainos

Herttuatar Meghan joutui luopumaan työstään vuosi sitten – näin kuninkaallinen tienaa nykyään

6:07
Brittihovin uusin tulokas esiteltiin maailmalle

Herttuatar Meghan saa edelleen palkkaa Pukumiehet-sarjasta.

Juuri äidiksi tulleen herttuatar Meghanin tiedetään olevan varsin työorientoitunut nainen, joka ennen kuninkaallisuuttaan rakensi itselleen tyhjästä menestyksekkään uran tunnettuna näyttelijänä. 

Mentyään naimisiin prinssi Harryn kanssa Meghanin työnkuva on muuttunut melkoisesti. Luonnollisesti uusi asema on vaikuttanut myös herttuattaren tulotasoon. 

Näytellessään erittäin suositussa Pukumiehet-sarjassa Meghan tienasi noin 50 000 dollaria, eli noin 44 000 euroa per jakso. Mikäli Meghan sai alusta asti näin paljon palkkaa, tienasi nainen ennen kuninkaallisuuttaan vuosien 2011-2018 aikana sarjasta jopa 5,4 miljoonaa dollaria, joka on noin 4,8 miljoonaa euroa. 

Meghan tienasi myös erilaisten kaupallisten yhteistöiden kautta noin 80 000 dollaria, eli 71 000 euroa vuosittain. Tuohon aikaan tuleva herttuatar pyöritti varsin suosittua lifestyle-blogia. 

Näin ollen Meghanin nettovarallisuus ennen kuninkaalliseen perheeseen liittymistä liikkui 5 miljoonan dollarin, eli 4,4 miljoonan euron tienoilla. 

Herttuatar tulee myös saamaan korvauksia työstään Pukumiehet-sarjassa niin pitkään, kun hänen hahmonsa esiintyy televisiossa. 

Sussexin herttuattarena Meghan jakaa puolisonsa prinssi Harryn 30-vuotiaana saaman laajan perinnön, mutta herttuatarella on myös muita tulonlähteitä, kuin tämä sekä Pukumiehet-sarjasta saamansa korvaukset.

Kuninkaallisten elinkustannuksia rahoitetaan osittain iso-britannialaisten verorahoilla. Kuninkaallinen perhe saa osansa niin sanotusta hallitsijan avustuksesta, jolla rahoitetaan muun muassa erilaisia remontteja. Herttuakunnilla on myös omat varallisuutensa, johon kuuluvat muun muassa herttuaparien käyttämät kiinteistöt. 

Kun Meghan tekee edustustyötään kuninkaallisena erilaisissa hyväntekeväisyystapahtumissa, kuninkaallisilla kiertueilla, valtionpäivällisillä, seremonioissa sekä vastaavissa, saa hän palkkansa jollakin yllä mainitulla tavalla. 

Kuninkaalliset ovat tavallisesti melko vaitonaisia tuloistaan, mutta on ainakin varmaa, ettei herttuatar Meghanilla, kuten muillakaan kuninkaallisilla ole rahasta puutetta. 

Lähde: CheatSheet

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja