Elisabetilla on järkkymätön vaatimus Harryn ja Meghanin vauvalle: "Kuningatar ei hyväksy sitä"

Kuninkaallinen etiketti unohtui täysin – näin tylysti Trump käveli Elisabet II:n edellä 1:31
Kuninkaallinen etiketti unohtui täysin – näin tylysti Donald Trump käveli kuningatar Elisabetin edellä

Kuningatar Elisabet ei hyväksy sitä, että prinssi Harry ja herttuatar Meghan kasvattaisivat vauvansa vegaaniksi. 

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry odottavat ensimmäistä lastaan, jonka laskettu aika on huhtikuussa. Monet ovat arvuutelleet, josko vauva voisi syntyä kuningatar Elisabetin syntymäpäivänä, joka on 21. huhtikuuta. 

Aiemmin on kerrottu, että Harry ja Meghan haluaisivat kasvattaa esikoisensa vegaanina. Kuninkaallista perhettä läheisen henkilön mukaan kuningatar olisi kuitenkin tuohtunut ajatuksesta. 

– Kuningatar ei hyväksy sitä.

– Se on luonut kiivaita keskusteluja Meghanin ja Harryn välille, joka ei halua saada isoäitiään tolaltaan. 

Lähteen mukaan Harry toivoo, että Meghan rauhoittuisi asian kanssa kunhan vauva on syntynyt. Lähde kertoo myös, että Meghan jatkaa rajojen kokeilua kuninkaallisten kanssa, mitä kuningatar Elisabet ei ole katsonut hyvällä. 

– Meghanilla näyttää olevan vain vähän kunnioitusta kuninkaallisia perinteitä kohtaan, mutta vauvan kasvattaminen vegaanina ei vain kertakaikkiaan sovi monarkialle. 

Hiljattain Meghan hämmästytti palatsia ilmoittamalla, ettei hän halua apua kuninkaallisen vauvan syntymän jälkeen. Meghan ei siis aio ottaa lastenhoitajaa, vaan hänen äitinsä tulee auttamaan vauvan hoitamisessa. Herttuatar on myös ilmoittanut haluavansa luonnollisen synnytyksen.

Lähde: Express

Lue myös:

    Uusimmat