Mainos

Herttuatar Meghanin koira on yksi kuninkaallisen avioliiton suurimmista voittajista: "Aikamoinen ryysyistä rikkauksiin -tarina"

2:52

Meghan Markle joutui luopumaan toisesta koirastaan muuttaessaan Iso-Britanniaan, mutta mukaan päässyt Guy-niminen beagle on päässyt maistamaan kuninkaallista elämää. 

VIDEO: Herttuatar Meghanin Guy-koira sai todellisen kuninkaallisen onnenpotkun

Herttuatar Meghanin Guy-nimisen koiran elämä on todella mullistunut emäntänsä ja prinssi Harryn avioliiton myötä. Kuninkaallisen avioliiton myötä mös Guy-koirasta on tullut kuninkaallisen perheen virallinen jäsen. 

Guyn kerrotaan olleen koiratarhassa Kentuckyssa odottamassa lopettamista, kunnes ontariolainen A Dog's Dream Rescue pelasti tämän ja tarjosi tätä adoptoitavaksi eräässä tapahtumassa Kanadassa vuonna 2015. Siellä Guy tapasi tulevan omistajansa herttuatar Meghanin ja onni todella potki pientä koiraa. 

Marraskuussa tiedotettiin, että Guy oli muuttanut Meghanin kanssa Iso-Britanniaan. Herttuatar Meghan ja prinssi Harry menivät naimisiin lauantaina 19. toukokuuta. Guy nähtiin samana viikonloppuna matkustamassa samassa autossa kuningatar Elisabetin kanssa. 


– Tämä voittaa villeimmätkin haaveeni. Aikamoinen ryysyistä rikkauksiin -tarina kentuckylaiselle beaglelle? koirienpelastusjärjestön perustaja Dolores Doherty on kommentoinut asiaa. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.