Piers Morgan tulistui jälleen – väittää herttuatar Meghanin hyödyntävän kuninkaallista titteliään: "Hän tietää, että se on ainoa keino"

Meghan Markle otti julkisesti kantaa George Floydin traagiseen kuolemaan –""Olisi väärin olla sanomatta mitään" 5:54
CNN: Meghan Markle otti julkisesti kantaa George Floydin traagiseen kuolemaan – "Olisi väärin olla sanomatta mitään"

Meghan ei välttynyt tälläkään kertaa kritiikiltä, kun puhe tuli hänen kirjoittamastaan lastenkirjasta. 

Herttuatar Meghanilta ilmestyy kesäkuussa lastenkirja, joka keskittyy isän ja pojan välisiin suhteisiin äidin näkökulmasta katsottuna. Kirja kantaa nimeä The Bench.

Herttuattaren ura ja tekemiset hovista irtautumisen jälkeen ovat saaneet osaltaan kritiikkiä. Mielipiteitä herätti myös hänen lastenkirjansa.

Herttuattaren kritisoijana tunnettu mediapersoona Piers Morgan on tykittänyt jälleen mielipiteensä kirjasta.

Morgan kritisoi kirjaa tuoreessa Daily Mailin kolumnissa sitä, että herttuatar käyttäisi hyväkseen kuninkaallista titteliään kirjahankkeessa.

– Mitä nimikettä Meghan käyttää, kun on kyse kirjasta ja sen markkinoinnista? No kappas, tietysti Meghan, Sussexin herttuatar, Morgan kirjoittaa kolumnissaan.

– Kyllä, hän jatkaa kyynisesti kuninkaallisen tittelinsä käyttöä, koska hän tietää, että se on ainoa keino, jotta hänelle maksettaisiin valtavia summia ainutlaatuisen omahyväisen brändin tekopyhästä hölynpölystä, niin Netflix-dokumenteista, podcasteista kuin lastenkirjoista, hän jatkaa.

Morgan on kritisoinut aiemminkin sitä, kuinka Meghan ja prinssi Harry käyttävät titteleitään hyväksi yrityksissään. Pariskunta erosi hovin tehtävistä vuoden alussa.

Meghan on kertonut kirjan saaneen alkunsa, kun hän kirjoitti runon miehelleen isänpäivänä. Heidän poikansa Archien syntyi kuukautta aikaisemmin.

– Siitä runosta tuli tämä tarina, Meghan on kertonut.

Poikkesi käsikirjoituksesta

Australialainen televisiojuontaja Allison Langdon ei ole myöskään vakuuttunut Meghanin uudesta aluevaltauksesta. Aamutelevision käsikirjoituksessa oli tarkoituksena verrata Meghania kuuluisiin lastenkirjailijoihi , kuten Roald Dahliin ja JK Rowlingiin, mutta Langdon ei ollut samaa mieltä asiasta. 

Hän ei pystynyt olla ilmeilemättä, samalla kun kertoi, että herttuatar lukee äänikirjansa tiettävästi itse.

– Voitko kuvitella parempaa? Tarkoitan, kuulet sitä autossa, tai kun teet kotona ruokaa, Meghanin miellyttävää äänensävyä, hän totesi.

Lähteet: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat