Herttuatar Catherinelta suloinen paljastus – tällaisella ruoalla prinssi William hurmasi hänet

Prinssi William esitteli kokkaustaitojaan herttuatar Catherinelle suhteen alkuaikoina.

Prinssi William ja herttuatar Catherine tekivät paljastuksia suhteensa alkuajoista brittikokki Mary Berryn jouluohjelmassa.

Herttuapari keskusteli perheestään ja parisuhteestaan BBC:n A Berry Royal Christmas -ohjelmassa. Leipomisen yhteydessä Catherine paljasti, millainen ruoanlaittaja William on.

– Hän on hyvä tekemään aamiaista. Yliopistoaikoinamme hän kokkasi kaikenlaisia aterioita. Luulen, että hän yritti tehdä minuun vaikutuksen. Hän teki bolognesekastiketta ja sellaista.

William ja Catherine tapasivat St. Andrews’n yliopistossa vuonna 2001. He viettivät iltoja paikallisissa pubeissa ja Pizza Expressissä. Pienessä kaupungissa heidän rakkautensa sai kukoistaa melko rauhassa.

William kertoi Mary Berrylle, että suunnittelee valmistavansa lastensa kanssa jauhelihapiiraita jouluksi. Pariskunnan lapset prinssi George, prinsessa Charlotte ja prinssi Louis rakastavat myös vihanneksia.

– Kasvatamme omat vihanneksemme. Meillä on porkkanoita, papuja ja punajuurta, joka on suuri suosikki. Louis todella rakastaa punajuurta, Catherine kertoi.

Herttuaparin Instagram-tilillä julkaistiin hauska videoklippi ohjelmasta.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat