Herttuatar Catherine ei osallistu Dianan muistotilaisuuteen – sisäpiiri: prinssi William on kyllästynyt "Sussex-draamaan"

Mikä hehku! Näin herttuatar Catherine edusti raskauden aikana 0:25
Mikä hehku! Näin herttuatar Catherine edusti raskauden aikana

Vieraslistaa jouduttiin lyhentämään rankasti koronaviruksen vuoksi. Edes Dianan ex-mies Charles ei osallistu tilaisuuteen. 

Herttuatar Catherine ei osallistu torstaina 1. heinäkuuta järjestettävään tilaisuuteen, jossa paljastetaan patsas edesmenneen prinsessa Dianan kunniaksi. Sydänten prinsessa täyttäisi kyseisenä päivänä 60 vuotta.

Catherine ei osallistu, koska vieraslistaa jouduttiin lyhentämään.

Lähipiiri kertoo Page Six -lehdelle, että herttuattaren poissaolo kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Aiemmin odotettiin, että Catherine toimisi rauhan välikapulana riidoissa olevien veljesten Harryn ja Williamin välissä.

Lähde uskoo, että vieraslistan lyhentäminen on "täydellinen tekosyy" sille, että Catherine saadaan pidettyä poissa tilaisuudesta.

– William on kyllästynyt draamaan, eikä Catherinea tarvitse vetää tähän. He suunnittelevat yksityisvierailua patsaalle lastensa kanssa. Tämä yksityinen hetki on paljon tärkeämpää.

Lähde kertoo, että William on päättänyt, että ”Sussex-draama” ei vie tärkeänä päivänä huomiota hänen edesmenneen äitinsä muistopäivänä.

Vieraslistaa jouduttiin supistamaan sadalla vieraalla viime viikolla koronaviruksen vuoksi. Dianan entinen aviomies, prinssiveljesten isä Charles ei osallistu tiettävästi myöskään tapahtumaan, sillä lähteiden mukaan tilaisuus saattaisi repiä vanhat haavat auki.

– Se tuo muistoja hänelle mieleen: niin onnellisia kuin surullisia, sisäpiiri kertoi UK Timesille.

– Dianan kuoleman jälkeen hän on nähnyt parhaaksi sen, että pitää muistot itsellään.

Williamin ja Harryn lisäksi tilaisuuteen on tulossa Dianan perhe ja ystävät.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat