Dwayne Johnson avautui äitinsä itsemurhayrityksestä – syöksi näyttelijän masennukseen: "Itkin jatkuvasti"

Muun muassa Fast & Furious -elokuvista tuttu Dwayne Johnson avautui Instagramissa masennuksestaan.

Näyttelijä Dwayne "The Rock" Johnson kärsi masennuksesta hänen äitinsä yritettyä itsemurhaa näyttelijän ollessa vain 15-vuotias. Johnson kertoi asiasta ensimmäistä kertaa helmikuussa pitkässä Instagram-julkaisussa.

– Olin 15-vuotias, kun äitini yritti itsemurhaa. Hän poistui autosta moottoritiellä Nashvillen lähellä ja käveli vastaantulevaan liikenteeseen. Isot rekat ja autot väistelivät häntä. Tartuin äitiäni kädestä ja vedin hänet tien viereen, näyttelijä kirjoitti julkaisuun.

Johnsonin julkaisuun on liitetty kuva Ballers-sarjan kuvauksista. Kuva on otettu kohtauksesta, jossa näyttelijän hahmo vierailee itsemurhan tehneen veljensä haudalla. Kuukausi julkaisun jälkeen Johnson avautui The Express -julkaisulle äitinsä itsemurhayrityksen vaikutuksista hänen psyykkeelle.

– Olin järkyttynyt ja masentunut. Pahimmillaan en halunnut mennä mihinkään tai tehdä mitään. Itkin jatkuvasti, Johnson kertoi haastattelussa.

Johnsonin mukaan hänen äitinsä ei muista itsemurhayrityksestään mitään. Näyttelijä rohkaisee Instagram-julkaisussaan auttamaan masentuneita läheisiään ja muistuttamaan heitä siitä, etteivät he ole yksin.

– Olimme onnekkaita sinä päivänä, kun olin 15-vuotias, mutta näin ei aina käy, Johnson totesi.

Lue myös:

    Uusimmat