Tauski Peltonen myöntää hyötyneensä törkyotsikoista: ”Ihmiset ovat sitä kiinnostuneempia, mitä enemmän sirkus elää”

Retrovartti: Tauski 7:13

Tauski Peltonen on ollut viime vuosina tiivisti otsikoissa yksityiselämänsä myrskyjen vuoksi. Muusikko ei ole pelkästään pahoillaan negatiivisesta julkisuudesta.

Iskelmälaulaja Tauski Peltonen, 55, kertoi tuoreita kuulumisiaan perjantaiaamuna Huomenta Suomen Retrovartissa. Haastattelussa Peltonen avasi tuntojaan muun muassa julkisuuskuvastaan.

Mies on viime vuosina ollut tuttu näky lehtien kansissa, joissa kohkataan erokriiseistä, päihteistä, väkivallasta ja huoltajuuskiistoista.

– Tämä on ollut sellainen aikakausi, kun on ollut selvitettävänä sellaisia asioita, jotka eivät liity siihen, minkä osaan parhaiten eli musiikkiin. Ne ovat myös aiheita, jotka kiinnostavat huomattavasti enemmän kuin se, että olen säveltäjä, sanoittaja, laulaja ja popstara. Niitä on vaikeaa saada isoihin otsikoihin, Tauski pohdiskelee.

Samalla hän kuitenkin myöntää, että otsikot ovat voimistaneet lippukassan kilahtelua.

– Kiinnostavat otsikot eivät välttämättä ole minulle negatiivista tai kielteistä julkisuutta. Kun teen kiertueita, ihmiset ovat sitä kiinnostuneempia, mitä enemmän sirkus elää, mitä enemmän ollaan esillä ja mitä huimempia temppuja tehdään. Sitä enemmän lippujono kasvaa, laulaja toteaa.

Katso Tauskin haastattelu kokonaan videolta artikkelin yläosasta!

Lue myös:

    Uusimmat