Ensitreffit-pari Anniina ja Ville haaveilevat perheenlisäyksestä: "Minä olin jo luovuttanut sen asian suhteen"

8:34
Ensitreffit alttarilla -pariskunta järjestää toiset häät - katso video.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa viime kaudella ihastuttaneet Anniina ja Ville haaveilevat perheenlisäyksestä.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman suosikkipari Anniina ja Ville ovat olleet nyt reilun vuoden naimisissa. Pariskunta rakentaa Loimaalle hulppeaa omakotitaloa ja haaveilee perheenlisäyksestä.

– Haaveita on. Toiveissa on ja ehkä enemmän kuin yksi lapsi, mutta katsotaan mitä meille suodaan, Anniina kertoo.

– Talo on mietitty niin, että siellä on makkareita muillekin kuin meille. Minä olin jo luovuttanut perheenlisäyksen suhteen. Nyt kun Anniina on tullut elämääni, niin toivon kipinä on syttynyt uudelleen, Ville kertoo.

”Emme ole vieläkään riidelleet kertaakaan”

Ohjelmassa viime kaudella iloisella asenteella katsojat hurmannut pariskunta kertoo välttävänsä riitatilanteita mahdollisimman paljon.

– Emme ole vieläkään riidelleet kertaakaan. Emme ole huutaneet ikinä. Jotain pientä vänkäämistä voi joskus tulla, mutta usein sen takia, että toinen tai molemmat ovat nälkäisiä ja väsyneitä. Silloin ei aina muista olla niin mukava toiselle. Osaamme hillitä temperamenttimme hyvin, Ville kertoo.

– Olemme molemmat sellaisia, että yritämme välttää konflikteja viimeiseen asti, Anniina kuvailee suhdetta.

Parilla on myös huonoja päiviä.

– Yrittäjien elämät eivät ole aina ruusuilla tanssimista. Yhdessä ei ole ollut mitään hetkeä, mikä olisi ollut todella kurjaa. Ne yleensä liittyvät johonkin ulkoiseen tekijään, mikä on vaikuttanut omiin fiiliksiin sillä hetkellä, Ville kertoo.

Vuoden aikana molempien elämä on muuttunut paljon. Ville on muuttanut Anniinan luokse Loimaalle. Korona-aikana Anniina joutui sulkemaan ravintolansa, jota hän pyörittää. Ville on puolestaan pystynyt tekemään töitä etänä. Vuoden kohokohtana aviomies pitää hääpäivää, jolloin he tapasivat toisensa ensi kertaa.

– Se oli niin huikea kokemus jo itsessään. Ihania hetkiä on ollut paljon sen jälkeenkin, mutta kokemuksena se oli huikea, Ville kertoo.

– Parasta on yhdessä eläminen. Olemme saaneet todella hyvin sovitettua yhteen työjutut ja asumisen. Elämä soljuu eteenpäin, Anniina kertoo.

Nähdään jälleen televisiossa

Iloa pursuava pari osallistuu Tuttu Juttu Show -ohjelmaan, joka nähdään myöhemmin MTV3-kanavalla. Tulevan ohjelman kuvaukset jännittää molempia.

– Muistan, kun ohjelma alkoi joskus aikoinaan. Silloin tuli perheen kanssa katsottua. Nyt on todella jännää päästä sinne itse, Ville kertoo.

– Pekko-fanina on todella jännä päästä sinne, Anniina kertoo.

Uusi Ensitreffit alttarilla -kausi alkaa 1. syyskuuta MTV3-kanavalla.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja