Henkilöä puukotettiin vatsaan, käveli sisään huoltoasemalle – poliisi esittää yhtä vangittavaksi epäiltynä tapon yrityksestä

Helsingin poliisi kertoo, että yhtä henkilöä epäillään tapon yrityksestä Kontulassa.

Yhtä henkilöä esitetään huomenna vangittavaksi epäiltynä tapon yrityksestä Helsingin Kontulassa perjantaina, Helsingin poliisi kertoo Twitterissä.

Poliisin mukaan Kontulan perjantaisten tapahtumien kulku on pääpiirteittäin saatu selvitettyä.

Helsingin Sanomien tietojen mukaan poliisilla oli perjantaina operaatio Kontulan Nesteellä. Nesteen työntekijä kertoi lehdelle, että vatsaan puukotettu henkilö käveli sisään huoltoasemalle puoli seitsemän aikoihin illalla.

Henkilökunta soitti uhrille ambulanssin, ja paikalle saapui poliisipartioita. Sairaalaan viedyn henkilön tilanne ei poliisin mukaan ollut vakava.

Poliisi kertoi eilen, että kuusi ihmistä on pidätetty Kontulan perjantai-illan tapahtumiin liittyen. Lisäksi osaa tapaukseen liittyvistä ihmisistä on kuulusteltu. Toistaiseksi ei ole tiedossa, ovatko kaikki kuusi yhä pidätettyinä.

Poliisi sanoi eilen tutkivansa Kontulan tapahtumia tapon yrityksenä ja törkeänä kotirauhan rikkomisena. HS:n tietojen mukaan asianomistajia eli epäiltyjen rikosten uhreja olisi kolme.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja