Mainos

Hengenvaarallinen tauti vei täysin yllättäen – nuori nainen kuoli vain tunteja unelmahäidensä jälkeen

Hengenvaarallinen tauti vei täysin yllättäen nuoren naisen hengen. 

Uusiseelantilainen 26-vuotias Jamieka McCarthy Harford heräsi joulukuisena lauantaina erityiseen päivään; hänen oli tarkoitus mennä naimisiin elämänsä rakkauden kanssa. Unelmahäitänsä viettävä nainen alkoi kuitenkin tuntea olonsa huonoksi kesken seremonian, ja vain tunteja myöhemmin hän menehtyi äkillisesti bakteeriperäiseen aivokalvontulehdukseen, meningokokkiin.

Nuoren naisen äkillinen menehtyminen tuli järkytyksenä kaikille läheisille ja ystäville.

– Hänen poismenonsa ja menettämisensä niin nopeasti oli iso shokki kaikille, ja tämä on ollut todella vaikea asia käsittää. Tappava sairaus vei hänet luotamme täysin huomaamatta, aviomies kertoo.

Moni jää kaipaamaan hyväsydämistä naista

Mitkään merkit eivät viitanneet siihen, että nainen kärsisi kuolettavasta bateeritaudista; hääpäivänä otetuissa valokuvissa hymyilee onnellinen, valkoiseen pukuun pukeutunut morsian. Jamiekan perheen mukaan vihkitilaisuus oli kaunis tapahtuma, joka oli täynnä onnellisuutta ja rakkautta. Morsianta he kuvailevat hyväsydämiseksi ihmiseksi, joka rakasti elämää ja laittoi aina muiden tarpeet itsensä edelle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Paikallinen The Auckland Regional Public Health Service on ryhtynyt tutkimaan tätä hyvin todennäköisesti meningokokkin aiheuttamaa kuolemaa, ja he tekevät tiivistä yhteistyötä naisen perheen kanssa estääkseen tämän bakteerin aiheuttaman taudin leviämisen.

Meningokokki voidaan hoitaa helposti, jos tauti saadaan diagnosoitua ajoissa. Hoitamattomana se voi olla hengenvaarallinen.

Lähde: Newshub  

***

13:00

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.