Helpot vinkit: Makuuhuoneen sisustus uusiksi!

Kaipaatko uutta ilmettä makuuhuoneeseen? Kokeile, inspiroisiko joku seuraavista vinkeistä makuuhuoneen uuteen ilmeeseen!

Makuuhuoneen sisustukseen voi keksiä piristystä monella tapaa. Valitse vaikka seuraavista vinkeistä tapoja, joilla saat uusittua makkarisi ilmettä!

Tyynyt uusiksi

Luovu sellaisesta ajattelusta, että kaikkien sisustustyynyjen tulisi olla samanlaisia. Älä pelkää yhdistellä kuvioita: isoja ja pieniä kuvioita tai kukkakuviota geometristen kuvioiden kanssa. Tyynyillä voi toki olla joku yhteinen piirre, joka sitoo ne tiukemmin yhteen, kuten esimerkiksi sama värimaailma.

Väriä seinälle

Kuviollisen ja kirkkaan ryijyn laittaminen makuuhuoneen seinälle on helppo ratkaisu tyhjän seinän sydroomaan. Jos petivaatteet vielä jatkavat samaa kuvio -tai värimaailmaa, sisustuksesta tulee taatusti yhtenäinen.

Kuviota päiväpeitteeseen

Jos päiväpeitto on vahvasti kuvioitu, se tekee jo paljon koko makuuhuoneen sistustuksen yleisilmeelle. Kaikki muu voi olla hyvinkin yksinkertaista, kun huomio kiinnittyy makuuhuoneen oleellisimpaan elementtiin eli sänkyyn.

Printtikuviota yllättäviin kohteisiin

Hauskoja kuvioita voi käyttää muuallakin kuin verhoissa tai petivaatteissa. Katse voi aivan yhtä hyvin pysähtyä myös vaikkapa kuvioituun lampunvarjostimeen.

Käytä seiniä

Jos haluat säästää tilaa makuuhuoneessa, kiinnitä yölamppu seinälle sen sijaan, että se täyttäisi yöpöytäsi.

Paljon väriä

Jos haluat todella ottaa kaiken irti lempiväristäsi, käytä sitä eri sävyisinä ja eri koostumuksissa makuuhuoneen sisustuksessa: esimerkiksi tummanvihreä plyysimatto, vaaleanvihreät satiinilakanat ja valkoiset vihreäkuvioiset petivaatteet.

Keväinen matto

Aurinkoisen keltainen matto voi tuoda piristävää paistetta muuten yksinkertaiseen makuuhuoneeseen.

Lähde: Real Simple

Artikkelia päivitetty 7.6.2018 klo 17.20.

Lue myös:

    Uusimmat