Helpot kierrekynttilät tuovat valoa pimeyteen: Katso syksyn trendikkäimmän sisustustuotteen ohje – ja kokeile somehittiä itse!

Tuo valoa pimeyteen helpoilla kierrekynttilöillä – katso syksyn trendikkäimmän sisustustuotteen ohje ja kokeile somehittiä itse! 1:49
Näin teet kierrekynttilän itse: Katso syksyn trendikkäimmän sisustustuotteen ohje videolta!

Somessa leviävä hittitekniikka on yksinkertainen ja hauska. Niksin oppiminen voi vaatia muutaman kokeilukerran, mutta on erittäin koukuttavaa puuhaa.

Monen kotia ja samalla sosiaalista mediaa ovat valaisseet veikeät itsetehdyt kierrekynttilät menneenä syksynä. Kierrekynttilöitä saa toki kaupasta, mutta itse tehty hittikynttilä ei vaadi paljoa sorminäppäryyttä ja tulee myös halvemmaksi kukkarolle. Kierteelle väännetyt kynttilät ovat helppotekoisia ja sopivat erinomaisesti myös edulliseksi lahjaksi lähimmäiselle.

Kynttilöiden kiertäminen vaatii pientä harjoittelua, mutta askartelutekniikan oppii nopeasti. Kaikki tarvittava löytyy myös todennäköisesti kotoasi, sillä läpivärjättyjen kruunukynttilöiden lisäksi tarvitset vain syvän maljakon, lämmintä vettä ja kaulimen.

Kynttiläostoksilla on syytä tarkistaa, millaisia kynttilöitä askarreltavaksi ostaa. Jotta kierteet onnistuvat, osta nimenomaan läpivärjättyjä parafiinikynttilöitä. Pintavärjätyt kynttilät eivät toimi, koska niiden väri lohkeaa helposti, kun kynttilää vääntää. Lopputulos ei pintavärjätyillä kynttilöillä ole kaunis.

Katso videolta ohjeet kierrekynttilöiden tekoon ja ihastu!

Lue myös:

    Uusimmat