Helmi on Suomen paras!

Vaatimattomuus ja huono itsetunto mielletään usein suomalaisiksi ominaisuuksiksi, eikä meillä itsensä kehujia yleensä katsella kovin hyvällä. Helmi on kuitenkin ihanille naisille tarkoitettu palvelu, jonka yksi tärkeimmistä tavoitteista on saada naiset iloitsemaan itsestään ja nauttimaan häpeämättömästi elämästään ja naiseudestaan. Olemme jättäneet kylmät kahvit juomatta, koska se ei kaunista yhtään sen enempää kuin vaatimattomuuskaan. Nyt on aika olla avoimesti ylpeä itsestään. On ihanaa olla ihana.

Ja on ihanaa olla Suomen paras!

Helmi on paras, tutkitusti. MC Info Oy pyysi nettiä käyttäviä suomalaisia naisia nimeämään kolme parasta naisille suunnattua verkkopalvelua Suomessa. Helmi oli kyselyn kirkas ykkönen. Saimme eniten mainintoja kaikille kolmelle sijalle, ja kolmen parhaan joukkoon meidät sijoitti peräti 40 prosenttia vastaajista. Toiseksi paras saavutti 28 prosentin lukemat.

Hyvä Helmi, hyvä me! Sillä Helmi olemme me - kaikki me ihanat naiset, jotka joka ikinen päivä tulemme tänne helmeilemään. Jakamaan ajatuksiamme, kertomaan kokemuksiamme ja hakemaan inspiraatiota uuteen päivään. Me teemme Helmen - ja meille kuuluu kunnia siitä, että Helmestä pidetään!

Naisia verrataan usein kissoihin. Nyt onkin todella aihetta sekä nostaa se kuuluisa kissan häntä ihan itse, että kehrätä oikein tyytyväisenä. Hip hip hurraa!!!

Helmen toimitus kiittää lämpimästi kaikkia ihania naisia. Niin äänestystuloksesta kuin loistavasti sujuvasta yhteistyöstäkin. Tästä on hyvä jatkaa!

Ja tänään juokaamme vain oikein kuumaa kahvia, kermakin sallitaan! :o)

MTV3/Helmi/Merja Hirvisaari

Huom! Saat taulukon suuremmaksi kuvaa klikkaamalla.

Lue myös:

    Uusimmat